|
15430000-1
|
|------- Jedlé tuky
|
Jedlé tuky
|
|
|
15431000-8
|
|---------- Margarín a podobné prípravky
|
Margarín a podobné prípravky
|
|
|
15431100-9
|
|------------- Margarín
|
Margarín
|
|
|
15431110-2
|
|---------------- Tekutý margarín
|
Tekutý margarín
|
|
|
15431200-0
|
|------------- Nátierky so zníženým alebo nízkym obsahom tukov
|
Nátierky so zníženým alebo nízkym obsahom tukov
|
|
|
15500000
|
|---- Mliečne výrobky
|
Mliečne výrobky
|
|
|
15500000-3
|
|---- Mliečne výrobky
|
Mliečne výrobky
|
|
|
15510000
|
|------- Mlieko a smotana
|
Mlieko a smotana
|
|
|
15510000-6
|
|------- Mlieko a smotana
|
Mlieko a smotana
|
|
|
15511000
|
|---------- Mlieko
|
Mlieko
|
|
|
15511000-3
|
|---------- Mlieko
|
Mlieko
|
|
|
15511100-4
|
|------------- Pasterizované mlieko
|
Pasterizované mlieko
|
|
|
15511200-5
|
|------------- Sterilizované mlieko
|
Sterilizované mlieko
|
|
|
15511210-8
|
|---------------- Ultravysoko zohriate mlieko
|
Ultravysoko zohriate mlieko
|
|
|
15511300-6
|
|------------- Odtučnené mlieko
|
Odtučnené mlieko
|
|
|
15511400-7
|
|------------- Polotučné mlieko
|
Polotučné mlieko
|
|
|
15511500-8
|
|------------- Plnotučné mlieko
|
Plnotučné mlieko
|
|
|
15511600-9
|
|------------- Zahustené mlieko
|
Zahustené mlieko
|
|
|
15511700-0
|
|------------- Mlieko v prášku
|
Mlieko v prášku
|
|
|
15512000-0
|
|---------- Smotana
|
Smotana
|
|
|
15512100-1
|
|------------- Smotana s nízkym obsahom tuku
|
Smotana s nízkym obsahom tuku
|
|
|
15512200-2
|
|------------- Smotana s vyšším obsahom tuku
|
Smotana s vyšším obsahom tuku
|
|
|
15512300-3
|
|------------- Smotana s vysokým obsahom tuku
|
Smotana s vysokým obsahom tuku
|
|
|
15512900-9
|
|------------- Smotana na šľahanie
|
Smotana na šľahanie
|
|
|
15530000
|
|------- Maslo
|
Maslo
|
|
|
15530000-2
|
|------- Maslo
|
Maslo
|
|
|
15540000
|
|------- Syrárske výrobky
|
Syrárske výrobky
|
|
|
15540000-5
|
|------- Syrárske výrobky
|
Syrárske výrobky
|
|
|
15541000-2
|
|---------- Lahôdkový syr
|
Lahôdkový syr
|
|
|
15542000-9
|
|---------- Čerstvý (nevyzretý) syr
|
Čerstvý (nevyzretý) syr
|
|