155122 - Koncepčný plán vyraďovania a tvorba inventárnej databázy vyraďovania Jadrovej elektrárne V2 Bohunice (ďalej len "EBO V2") a Jadrovej elektrárne Mochovce 1. a 2. blok (ďalej len "EMO 1,2")
Detaily
ID zákazky
155122
Názov
Koncepčný plán vyraďovania a tvorba inventárnej databázy vyraďovania Jadrovej elektrárne V2 Bohunice (ďalej len "EBO V2") a Jadrovej elektrárne Mochovce 1. a 2. blok (ďalej len "EMO 1,2")
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8243
Hlavný kód CPV
71330000-0
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
--
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:12
Doplňujúce informácie
--
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Slovenské elektrárne, a.s.
IČO
35829052
Mesto
Bratislava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Zuzana Schmidtová
Kontaktný email
 zuzana.schmidtovaenel.com
Kontaktný telefón
 +421 366378536
Rozširujúce info
Popis zákazky
1)Inventárna databáza pre vyraďovanie JE EBO V2 a EMO 1,2 Podľa navrhovanej zmeny vyhlášky ÚJD SR sa pre stanovenie nákladov na vyraďovanie, predpokladá použitie inventárnej databázy jadrového zariadenia ako vstupného parametra výpočtu. Práve vstupná inventárna databáza JZ je jedným zo základných vstupov pre výpočet výstupných parametrov, ako sú náklady, prácnosť, ožiarenie a množstvo rádioaktívnych aj konvenčných odpadov z vyraďovania. 2)Koncepčný plán vyraďovania JE EBO V2 a EMO 1,2 KPV JE EMO 1,2 a EBO V2 bude vypracovaný , podľa rozšírených požiadaviek pripravovanej zmeny vyhlášky ÚJD č. 58/2006 Z. z. v znení vyhlášky č. 31/2012 Z. z. na koncepčné plány vyraďovania. Pripravovaná vyhláška ustanovuje: Držiteľ povolenia podľa § 5 ods. 3 písm. b) a c) zákona aktualizuje koncepčný plán vyraďovania jadrového zariadenia z prevádzky vo väzbe na zmeny na jadrovom zariadení alebo zmeny na lokalite, pokroky v technológii, zmeny všeobecne záväzných právnych predpisov, udalosti, zmeny v spôsobe financovania a aktuálne rádiologické podmienky. Koncepčný plán vyraďovania sa v prípade potreby aktualizuje aj v intervaloch podľa aktualizácie vnútroštátneho programu na vykonávanie vnútroštátnej politiky nakladania s vyhoretým jadrovým palivom a s rádioaktívnym odpadom. 3)Výpočtový prostriedok pre stanovenie parametrov vyraďovania Dodanie užívateľsky prístupného výpočtového prostriedku, ktorý obsahuje plne funkčné a odladené všetky výpočtové varianty (bezprostredné vyraďovanie, ochranné uloženie), ktoré boli použité pre výpočet parametrov vyraďovania (náklady, prácnosť, množstvo odpadov, atď.) v rámci tvorby KPV pre JE EBO V2 a JE EMO 1,2. Výpočtový prostriedok, ktorý musí byť kompatibilný s dodanými inventárnymi databázami (kapitola 3.1.1), má Odberateľovi poskytnúť možnosť aktualizovaného prepočtu parametrov vyraďovania a špecifických citlivostných analýz vplyvu vybraných vstupných parametrov (cena práce, zmeny v databáze, doba prevádzky atď.) na výsledné parametre procesu vyraďovania. Zároveň má výpočtový prostriedok vytvoriť predpoklady pre ďalšiu aktualizáciu KPV z pohľadu stanovenia parametrov vyraďovania priamo Odberateľom.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 14 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 15/70/024
Oznámenia detailne
[15/70/024] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
NM06
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
15/70/024
Dátum zverejnenia vo vestníku
21. 1. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
155122
Názov dokumentu
Príloha č. 6 - OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
14