158538 - Modernizácia kultúrneho domu a novostavba detského ihriska v obci Tajná
Detaily
ID zákazky
158538
Názov
Modernizácia kultúrneho domu a novostavba detského ihriska v obci Tajná
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4418
Hlavný kód CPV
45212000-6
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
194 205,22
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
26. 1. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:10
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Tajná
IČO
00308501
Mesto
Tajná
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Gabriela Šolehová
Kontaktný email
 ou-tajnaslovanet.sk
Kontaktný telefón
 +421 377831423
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je modernizácia kultúrneho domu, novostavbu detského ihriska nachádzajúceho sa v katastrálnom území obce Tajná. Jestvujúci kultúrny dom je pripojený k elektrickej energii, k rozvodu plynu a k vodovodnej prípojke. Objekt je odkanalizovaný do spoločnej žumpy s prevádzkou obchodu. Navrhovaná prístavba bude napojená na novovybudované inžinierske siete. Nová vodovodná prípojka, elektrická prípojka a objekt bude odkanalizovaný do novovybudovanej žumpy. Súčasťou modernizácie objektu je jeho kompletné zateplenie (fasáda, strecha), rozšírenie spoločenskej miestnosti, úprava všetkých pridružených miestností, prístavba šatní pre futbalistov, ktorých súčasťou bude aj výstavba toaliet pre kultúrny dom ale aj pre verejnosť v prípade kultúrnych akcii organizovaných obcou. Prístavba je uvažovaná ako pokračovanie jestvujúce kultúrneho domu. S kultúrnym domom bude prepojená spojovacou chodbou. Spojovacia chodba slúži aj ako prepoj s exteriérom. Šatne sú rozdelené na dve rovnaké časti. Vstup do šatní je priamo z exteriéru. Súčasťou každej šatne sú sprchy a toalety. V druhej časti prístavby sú vybudované nové sociálne zariadenia. Samostatne pre mužov, ženy a jedna miestnosť je vyhradená imobilným. V objekte prístavby je navrhnutá samostatná miestnosť pre rozhodcu. Táto miestnosť bude súčasne slúžiť ako technická miestnosť v ktorej bude umiestnený zdroj tepla a teplej vody pre celú prístavbu.Jestvujúce detské ihrisko je v dezolátnom stave a jeho rekonštrukcia by bola neekonomická a neefektívna. Nové ihrisko bude vybudované na mieste starého ihriska. Ihrisko bude vybavené certifikovanými detskými preliezkami pre rôzne vekové kategórie. Ihrisko bude oplotené po celom obvode provizórnym oplotením. Všetky plochy v na detskom ihrisku budú vybudované z gumených podložie pre zvýšenie bezpečnosti.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní obálok s ponukami sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie. Na otváraní obálok s ponukami sa všetkým zúčastneným zverejnia obchodné mená, adresy alebo sídla všetkých uchádzačov, ktorých ponuky boli doručené v lehote na predkladanie ponúk a na adresu uvedenú na doručenie ponúk a ich návrhy na plnenie jednotlivých kritérií určených obstarávateľom na hodnotenie ponúk. Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk bude najneskôr do 5 dní odo dňa otvárania ponúk zaslaná zápisnica z otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady budú v plnom znení uverejnené v profile verejného obstarávateľa. Uverejnené v profile verejného obstarávateľa budú aj prípadné vysvetlenia a doplnenia súťažných podkladov, záujemcovia si ich môžu priamo stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa. V prípade, že sa záujemca o súťažné podklady rozhodne požiadať o zaslanie súťažných podkladov, bude mu odoslaný link, kde si môže súťažné podklady stiahnuť. Žiadosť o súťažné podklady je možné poslať prostredníctvom e-mailu na adresu vo2@prounion.sk, v žiadosti je potrebné uviesť kontaktný e-mail, kde bude záujemcovi poslaný link, kde si môže súťažné podklady stiahnuť. Pri spracovaní ponuky uchádzačom je potrebné dbať na špecifické podmienky realizácie diela, ktoré sú popísané v obchodných podmienkach v súťažných podkladoch. Obchodné podmienky riešia taktiež podmienky výkonovej zábezpeky, kolaudačnej raty a zábezpeky počas záručnej doby diela, pokuty a penále, ako aj povinnosť zamestnania uchádzačov o zamestnanie evidovaných v evidencii uchádzačov o zamestnanie.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Modernizácia kultúrneho domu a novostavba detského ihriska v obci Tajná -- -- Stavebné práce na stavbe plôch pre detské ihriská
Položky detailne
[1] Modernizácia kultúrneho domu a novostavba detského ihriska v obci Tajná
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Obec Tajná, Slovenská republika
Kritéria kvality
Áno
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
158538
Názov položky
Modernizácia kultúrneho domu a novostavba detského ihriska v obci Tajná
Kód CPV
45236210-5
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na stavbe plôch pre detské ihriská