158569 - Zníženie energetickej náročnosti KD v obci Lutiše
Detaily
ID zákazky
158569
Názov
Zníženie energetickej náročnosti KD v obci Lutiše
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5427
Hlavný kód CPV
45212300-9
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
189 903,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
27. 1. 2016 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:10
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Lutiše
IČO
00321451
Mesto
Lutiše
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Anton Štefko
Kontaktný email
 obeclutiselutise.sk
Kontaktný telefón
 +421 415976106
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je výber zhotoviteľa na uskutočnenie stavebných prác pri znížení energetickej náročnosti kultúrneho domu v obci Lutiše. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B.1 Opis predmetu zákazky.
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Doplňujúce informácie
1.Súťažné podklady, sprievodná dokumentácia je dostupná na profile verejného obstarávateľa. Profil je zriadený na úložisku Úradu pre verejné obstarávanie na webovej adrese : http://www2.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/5427. 2.Súťažné podklady, sprievodnú dokumentáciu si záujemca môže prevziať taktiež z elektronického nástroja EVOSERVIS (ďalej len EN EVOSERVIS) na webovej adrese www.evoservis.sk/jktina/ . 3.Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom, sprievodnej dokumentácii. Záujemca si môže prevziať súťažné podklady, sprievodnú dokumentáciu z vyššie uvedených elektronických prostriedkov. 4.Komunikácia a výmena informácií v procese verejného obstarávania sa bude uskutočňovať podľa § 18 ods. 1 zákona o VO písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v slovenskom jazyku. Umožňuje sa komunikácia a výmena informácií aj v českom jazyku. 5.Elektronický prostriedok na komunikáciu a výmenu informáciu je určený EN EVOSERVIS. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude prebiehať výhradne prostredníctvom komunikačného rozhrania EN EVOSERVIS. 6.Registrovaný uchádzač v EN EVOSERVIS sa neregistruje. Na prihlásenie do systému používa prístupové údaje, ktoré mu boli už doručené. 7.Neregistrovaný záujemca/uchádzač v EN EVOSERVIS vyplní registračný formulár na webovej adrese www.evoservis.sk/jktina/ alebo www.evoservis.sk. Registrácia je bezplatná. 8.Po vykonanej registrácii budú záujemcovi/uchádzačovi zaslané prístupové údaje do systému EVOSERVIS (meno a heslo) na email uvedený v registrácií. 9.Každá komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom prostredníctvom komunikačného rozhrania EN EVOSERVIS bude vyžadovať potvrdenie elektronickým podpisom. 10.Informácie na získanie elektronického podpisu pre komunikáciu a výmenu informácií prostredníctvom komunikačného rozhrania v EN EVOSERVIS a informácie o používaní elektronického podpisu sú uvedené v súťažných podkladoch. 11.Osobitné plnenie zmluvy - verejný obstarávateľ v zmysle ustanovenia § 34 ods. 10 písm. b) zákona o VO požaduje prijať od uchádzača záväzok, že počas trvania zmluvy vytvorí a udrží minimálne 2 pracovné miesta alebo obsadí pracovné miesta nezamestnanými.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 66 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 1/2016
Oznámenia detailne
[1/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
3. 4. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
158569
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
66