158572 - Revitalizácia obce Beša
Detaily
ID zákazky
158572
Názov
Revitalizácia obce Beša
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4307
Hlavný kód CPV
45212000-6
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
50 835,89
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
25. 1. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:10
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Beša
IČO
00306789
Mesto
Beša
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Miroslav Černák
Kontaktný email
 obecbesastonline.sk
Kontaktný telefón
 +421 366331541
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je rekonštrukcia areálu domu kultúry v obci Beša, ktorý sa nachádza na pozemku parc. č.79/6 v katastrálnom území Beša. Komunikačný prístup k objektu je aj pre potreby výstavby po miestnej komunikácii. Predmetné územie pre rekonštrukciu objektu je ohraničené miestnymi komunikáciami a súkromnými pozemkami so zástavbou rodinných domov, rekonštrukcia sa týka doplnenia prvkov drobnej architektúry a vybudovanie krytého prístrešku amfiteátra. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v projektovej dokumentácii.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní obálok s ponukami sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie. Na otváraní obálok s ponukami sa všetkým zúčastneným zverejnia obchodné mená, adresy alebo sídla všetkých uchádzačov, ktorých ponuky boli doručené v lehote na predkladanie ponúk a na adresu uvedenú na doručenie ponúk a ich návrhy na plnenie jednotlivých kritérií určených obstarávateľom na hodnotenie ponúk. Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk bude najneskôr do 5 dní odo dňa otvárania ponúk zaslaná zápisnica z otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady budú v plnom znení uverejnené v profile verejného obstarávateľa. Uverejnené v profile verejného obstarávateľa budú aj prípadné vysvetlenia a doplnenia súťažných podkladov, záujemcovia si ich môžu priamo stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa. V prípade, že sa záujemca o súťažné podklady rozhodne požiadať o zaslanie súťažných podkladov, bude mu odoslaný link, kde si môže súťažné podklady stiahnuť. Žiadosť o súťažné podklady je možné poslať prostredníctvom e-mailu na adresu vo2@prounion.sk, v žiadosti je potrebné uviesť kontaktný e-mail, kde bude záujemcovi poslaný link, kde si môže súťažné podklady stiahnuť. Pri spracovaní ponuky uchádzačom je potrebné dbať na špecifické podmienky realizácie diela, ktoré sú popísané v obchodných podmienkach v súťažných podkladoch. Obchodné podmienky riešia taktiež podmienky výkonovej zábezpeky, kolaudačnej raty a zábezpeky počas záručnej doby diela, pokuty a penále, ako aj povinnosť zamestnania uchádzačov o zamestnanie evidovaných v evidencii uchádzačov o zamestnanie.