158585 - Vybudovanie viacúčelového ihriska a vybudovanie športového klubu v obci Jur nad Hronom
Detaily
ID zákazky
158585
Názov
Vybudovanie viacúčelového ihriska a vybudovanie športového klubu v obci Jur nad Hronom
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4327
Hlavný kód CPV
45212220-4
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
251 404,93
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
25. 1. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:10
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Jur nad Hronom
IČO
00307114
Mesto
Jur nad Hronom
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Jozef Kovács
Kontaktný email
 ocujur.sk
Kontaktný telefón
 +421 367793021
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vybudovanie viacúčelového ihriska v obci Jur nad Hronom a prestavba budovy skladu na športový klub so zázemím pri ihrisku. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v projektovej dokumentácii.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie obálok s ponukami časť Ostatné je neverejné. Po otvorení časti ponuky, označenej ako Ostatné komisia vykoná všetky úkony podľa tohto zákona, spočívajúce vo vyhodnotení tejto časti ponuky, podaní vysvetlenia, doplnení tejto časti ponuky a vylúčení záujemcov alebo uchádzačov alebo vylúčení ponúk uchádzačov. Otváranie obálok s ponukami časť Kritériá bude vykonané len vo vzťahu len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Verejný obstarávateľ oznámi miesto a čas uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené; medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako Kritériá, bude minimálne päť pracovných dní. Na otváraní častí ponúk, označených ako Kritériá sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorého ponuka nebola vylúčená. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie, vystaveným oprávnenou osobou podľa dokladu o oprávnení podnikať. Na otváraní obálok s ponukami časť Kritériá sa všetkým zúčastneným zverejnia obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie jednotlivých kritérií určených obstarávateľom na hodnotenie ponúk. Verejný obstarávateľ najneskôr do piatich dní odo dňa otvárania častí ponúk, označených ako Kritériá pošle všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená, zápisnicu z otvárania tejto časti ponúk.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady budú v plnom znení uverejnené v profile verejného obstarávateľa. Uverejnené v profile verejného obstarávateľa budú aj prípadné vysvetlenia a doplnenia súťažných podkladov, záujemcovia si ich môžu priamo stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa. V prípade, že sa záujemca o súťažné podklady rozhodne požiadať o zaslanie súťažných podkladov, bude mu odoslaný link, kde si môže súťažné podklady stiahnuť. Žiadosť o súťažné podklady je možné poslať prostredníctvom e-mailu na adresu vo2@prounion.sk, v žiadosti je potrebné uviesť kontaktný e-mail, kde bude záujemcovi poslaný link, kde si môže súťažné podklady stiahnuť. Pri spracovaní ponuky uchádzačom je potrebné dbať na špecifické podmienky realizácie diela, ktoré sú popísané v obchodných podmienkach v súťažných podkladoch. Obchodné podmienky riešia taktiež podmienky výkonovej zábezpeky, kolaudačnej raty a zábezpeky počas záručnej doby diela, pokuty a penále, ako aj povinnosť zamestnania uchádzačov o zamestnanie evidovaných v evidencii uchádzačov o zamestnanie.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Vybudovanie viacúčelového ihriska a vybudovanie športového klubu v obci Jur nad Hronom -- -- Stavebné práce na stavbe plôch pre športové ihriská
Položky detailne
[1] Vybudovanie viacúčelového ihriska a vybudovanie športového klubu v obci Jur nad Hronom
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
--
Kritéria kvality
Áno
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
158585
Názov položky
Vybudovanie viacúčelového ihriska a vybudovanie športového klubu v obci Jur nad Hronom
Kód CPV
45236110-4
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na stavbe plôch pre športové ihriská