158635 - Multifunkčné ihrisko
Detaily
ID zákazky
158635
Názov
Multifunkčné ihrisko
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5013
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
37 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
28. 1. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:10
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Buzitka
IČO
00315982
Mesto
Buzitka
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Želmíra Kolimárová
Kontaktný email
 zelmira.kolimarovalucenec.sk
Kontaktný telefón
 +421 474380183
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je dokončenie multifunkčného ihriska s umelým povrchom. Rozmer samotného ihriska je 18x38m. V súčasnosti ihrisko pozostáva z podkladových vrstiev v zložení štrkodrva a štrkopiesok. Vrchná vrstva je betón. Pod ihriskom je drenážny systém.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní obálok s ponukami sa môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia uchádzača. Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie. Na otváraní obálok s ponukami za účasti uchádzačov sa všetkým zúčastneným z predložených ponúk zverejnia obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie jednotlivých kritérií, určených verejným obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk.
Doplňujúce informácie
Verejný obstarávateľ bude podľa § 34 ods. 17 zákona o verejnom obstarávaní uplatňovať pri realizácii zmluvy o dielo osobitné podmienky plnenia zmluvy týkajúce sa sociálnych hľadísk, a to vo vzťahu k ľuďom znevýhodneným na trhu práce kvôli príslušnosti k rómskemu etník v prípade, ak je verejný obstarávateľ zapísaný v Atlase rómskych komunít 2013 (http://www.minv.sk/?atlas_2013). Verejný obstarávateľ uplatňuje požiadavku na uplatnenie sociálneho aspektu (podľa Partnerskej dohody SR na roky 2014 - 2020 uplatňovať vo vzťahu k inklúzii Marginalizovaných rómskych komunít (ďalej len MRK), t. j. pri zákazkách realizovaných v obciach z Atlasu rómskych komunít 2013, bude sociálne hľadisko uplatňovať vo vzťahu k inklúzii MRK). Úspešný uchádzač sa zaväzuje, že v prípade, ak bude potrebovať navýšiť svoje kapacity pre realizáciu predmetnej zákazky, v takomto prípade zamestná na realizáciu predmetnej aktivity osoby dlhodobo nezamestnané v mieste realizácie predmetnej zákazky ( obec, okres, VÚC). Forma zamestnania týchto osôb nie je určená, t. j. môže sa jednať o pracovný pomer na kratší pracovný čas ( na dobu určitú alebo neurčitú ), o dohodu o prácach vykonávaných mimopracovného pomeru atď.