159078 - PRÍSTAVBA SKLADU K EXPEDIČNEJ HALE ALFA BIO S.R.O. (K)
Detaily
ID zákazky
159078
Názov
PRÍSTAVBA SKLADU K EXPEDIČNEJ HALE ALFA BIO S.R.O. (K)
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
14511
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
210 277,13
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
4. 2. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:11
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
ALFA BIO, spol.s r.o.
IČO
30223041
Mesto
Banská Bystrica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Milan Albert
Kontaktný email
 milan.albertalfabio.com
Kontaktný telefón
 +421 484729411
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer. Zadanie je súčasťou súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk časť ""Ostatné"" je v súlade s §41 zákona o verejnom obstarávaní neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako ""Kritériá"" sa vykoná len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Účasť na otváraní ponúk časť ""Kritériá"" bude umožnená oprávneným osobám. Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk: Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, originálom alebo úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra (fyzická osoba - podnikateľ), resp. výpisu z obchodného registra (právnická osoba - podnikateľ, fyzická osoba - podnikateľ zapísaný v obchodnom registri). Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, originálom alebo úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra, resp. výpisu z obchodného registra a originálom plnej moci uchádzača (alebo jej úradne overenou kópiou) na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Termín realizácie dodávky predmetu obstarávania je 4 mesiacov. Začatie realizácie zákazky je podmienené doručením písomnej objednávky Verejným obstarávateľom Dodávateľovi. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nezaslať písomnú objednávku a v tomto prípade nedôjde k plneniu zmluvy. Pri zadávaní predmetnej zákazky verejný obstarávateľ postupuje podľa §18, zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení účinnom do 31.10.2015.