159115 - Úprava verejných priestranstiev - parku v obci Buzitka
Detaily
ID zákazky
159115
Názov
Úprava verejných priestranstiev - parku v obci Buzitka
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5013
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
87 710,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
9. 2. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:11
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Buzitka
IČO
00315982
Mesto
Buzitka
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Želmíra Kolimárová
Kontaktný email
 zelmira.kolimarovalucenec.sk
Kontaktný telefón
 +421 474380183
Rozširujúce info
Popis zákazky
Druh stavby: Komunikácie pre chodcov, mobiliár, sadové úpravy. Zdôvodnenie potreby stavby: V centre obci Buzitka je situovaný obecný park s oddychovou zónou s pamätníkom, vybavenou detskými preliezkami. Plocha parku je zatrávnená bez peších komunikácii, bez osvetlenia a s pôvodným, už nevyhovujúcim mobiliárom. Z tohto dôvodu je zámerom stavebníka dobudovanie komunikácií pre chodcov s doplnením mobiliáru. Účel a ciel stavby: Cieľom úpravy parku je vytvorenie kvalitného verejného priestoru pre aktívny oddych a regeneráciu obyvateľov. Povrch plochy tvorí v súčasnosti trávnatý porast, nespevnené pešie komunikácie, hracie prvky pre deti, ktoré sa doplnia o nové prepojovacie chodníky z betónovej dlažby, altánok, lavičky a smetné koše v mieste peších ťahov, a parkové osvetlenie. Realizáciou navrhovaného zámeru získa priestor, ktorý doteraz nebol plnohodnotne využívaný, moderný a príťažlivý vzhľad a bude plniť okrem rekreačnej funkcie aj sociálnu funkciu.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní obálok s ponukami sa môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia uchádzača. Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie. Na otváraní obálok s ponukami za účasti uchádzačov sa všetkým zúčastneným z predložených ponúk zverejnia obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie jednotlivých kritérií, určených verejným obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk.
Doplňujúce informácie
Verejný obstarávateľ bude podľa § 34 ods. 17 zákona o verejnom obstarávaní uplatňovať pri realizácii zmluvy o dielo osobitné podmienky plnenia zmluvy týkajúce sa sociálnych hľadísk, a to vo vzťahu k ľuďom znevýhodneným na trhu práce kvôli príslušnosti k rómskemu etník v prípade, ak je verejný obstarávateľ zapísaný v Atlase rómskych komunít 2013 (http://www.minv.sk/?atlas_2013). Verejný obstarávateľ uplatňuje požiadavku na uplatnenie sociálneho aspektu (podľa Partnerskej dohody SR na roky 2014 - 2020 uplatňovať vo vzťahu k inklúzii Marginalizovaných rómskych komunít (ďalej len MRK), t. j. pri zákazkách realizovaných v obciach z Atlasu rómskych komunít 2013, bude sociálne hľadisko uplatňovať vo vzťahu k inklúzii MRK). Úspešný uchádzač sa zaväzuje, že v prípade, ak bude potrebovať navýšiť svoje kapacity pre realizáciu predmetnej zákazky, v takomto prípade zamestná na realizáciu predmetnej aktivity osoby dlhodobo nezamestnané v mieste realizácie predmetnej zákazky ( obec, okres, VÚC). Forma zamestnania týchto osôb nie je určená, t. j. môže sa jednať o pracovný pomer na kratší pracovný čas ( na dobu určitú alebo neurčitú ), o dohodu o prácach vykonávaných mimopracovného pomeru atď.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 12 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Informácie o ukončenom plnení zmluvy 17012016
Oznámenia detailne
[17012016] Informácie o ukončenom plnení zmluvy
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o ukončenom plnení zmluvy
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
17012016
Dátum zverejnenia vo vestníku
19. 1. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
IZ
ID zákazky
159115
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
12