159285 - Výstavba a rekonštrukcia spevnených plôch a komunikácií
Detaily
ID zákazky
159285
Názov
Výstavba a rekonštrukcia spevnených plôch a komunikácií
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
6943
Hlavný kód CPV
45111200-0
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
81 561,83
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
10. 2. 2016 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:12
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Kvašov
IČO
00692387
Mesto
Kvašov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Peter Sládečka
Kontaktný email
 vocentralna.sk
Kontaktný telefón
 +421 907899349
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom obstarávania je výstavba a rekonštrukcia miestnych komunikácií, spevnených plôch a oplotenia podľa predložených výkazov výmer v častiach: -Cintorín spevnené plochy a komunikácie -Cintorín - oplotenie areálu cintorína -Kultúrny dom spevnené plochy a komunikácie
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a výpisom z obchodného registra alebo živnostenským listom. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie. Na otváraní ponúk za účasti uchádzačov sa všetkým zúčastneným z predložených ponúk zverejnia obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie určených kritérií na vyhodnotenie ponúk, ktoré sa dajú vyjadriť číslicou. Verejný obstarávateľ najneskôr do 5 dní odo dňa otvárania ponúk zašle všetkým uchádzačom zápisnicu z otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady budú sprístupnené všetkým záujemcom na elektronickom portáli www.evob.sk a na profile verejného obstarávateľa. Súťažné podklady budú sprístupnené všetkým záujemcom odo dňa zverejnenia Výzvy na predloženie ponuky vo Vestníku VO do lehoty na predkladanie ponúk, t.j. do 10.02.2016 do 12:00 hod. Žiadosti o poskytnutie SP nie je potrebné zasielať poštou ani v elektronickej forme, postačujúce je zaregistrovať sa do systému www.evob.sk a stiahnuť si SP v elektronickej forme. Ďalšie doplňujúce informácie technického zabezpečenia budú poskytnuté pracovníkom centra podpory - support@evob.sk na tel.: +421 376551111. V prípade podaní vysvetlení, obstarávateľ podá vysvetlenie všetkým jemu známym záujemcom a zároveň vysvetlenie umiestni na stránke www.evob.sk a na profile verejného obstarávateľa.