159583 - Rekonštrukcia s prístavbou a nadstavbou Materskej školy Madunice 1. etapa
Detaily
ID zákazky
159583
Názov
Rekonštrukcia s prístavbou a nadstavbou Materskej školy Madunice 1. etapa
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4745
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
154 160,96
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
24. 2. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:13
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Madunice
IČO
00312738
Mesto
Madunice
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Michaela Dobrovodská
Kontaktný email
 dobrovodskavisions.cc
Kontaktný telefón
 +421 907745169
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je rekonštrukcia a nadstavba jestvujúceho objektu materskej školy v Maduniciach. Prízemný objekt materskej školy je situovaný medzi areálom základnej školy a výstavbou rodinných domov v západnej časti zastavaného územia obce Madunice.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Komisia overí neporušenosť predloženej ponuky a zverejní obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom, určených verejným obstarávateľom a obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk. Ostatné údaje uvedené v ponuke sa nezverejňujú. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, originálom alebo úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra (fyzická osoba podnikateľ), resp. výpisu z obchodného registra (právnická osoba podnikateľ, fyzická osoba podnikateľ zapísaný v obchodnom registri).Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
1. Komunikácia verejného obstarávateľa so záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne v slovenskom jazyku a elektronicky e-mailom. Na žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov doručené po termíne uvedenom v bode IV.2.2) tejto Výzvy verejný obstarávateľ nebude reagovať. 2. Súťažné podklady sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného Úradom pre verejné obstarávanie. Odporúčame všetkým záujemcom, ktorí si prevzali súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali u kontaktnej osoby a to zaslaním e-mailu na adresu kontaktnej osoby uvedenej v tejto Výzve v časti I.1) Názov, adresy a kontaktné miesta, ktorého obsahom bude informácia o prevzatí súťažných podkladov, ktorá bude zároveň obsahovať názov, adresu sídla a e-mailový kontakt záujemcu. Vzor registračného textu: V záujme zabezpečenia informovania v procese verejného obstarávania vyhláseného vo vestníku VVO č. ......./2015, zo dňa DD.MM.2015, pod značkou ............ - WYP, s názvom: "Rekonštrukcia s prístavbou a nadstavbou Materskej školy Madunice 1. etapa" Vám oznamujem, že sme si dňa ............ stiahli z profilu verejného obstarávateľa súťažné podklady k predmetnej zákazke. Záujemca: Názov, adresa, IČO, telefón, fax, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. 3. Žiadosť o súťažné podklady môže záujemca doručiť v listinnej podobe poštou, kuriérnou službou, alebo osobne na kontaktnú adresu podľa bodu I.1) v slovenskom jazyku v originálnom vyhotovení. Záujemca v žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov uvedie svoje identifikačné údaje: (v prípade skupiny za každého člena skupiny samostatne), obchodný názov, adresa sídla uchádzača alebo miesto jeho podnikania, meno, priezvisko a funkcia štatutárneho zástupcu (štatutárnych zástupcov) uchádzača, IČO, IČ DPH, číslo faxu, internetová adresa, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. 4. Verejný obstarávateľ odporúča využiť postup uvedený v bode 2 alebo 3 z dôvodu, že ak verejný obstarávateľ nebude poznať identifikačné údaje resp. kontaktné údaje na záujemcov, nevie im zabezpečiť doručenie vysvetlení, zmien a iných informácií, ktoré by mohli mat vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky k tejto zákazke. V prípade, že záujemca získal súťažné podklady od inej fyzickej alebo právnickej osoby alebo si ich prevezme v elektronickej podobe z profilu verejného obstarávateľa bez zaslania registračného textu (podľa bodu 2) koná tak na vlastnú zodpovednosť a vlastné riziko.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 75 Informácie o výsledku verejného obstarávania informácia o výsledku verejného obstarávania (služby) 2480 - WYP
Oznámenia detailne
[2480 - WYP] informácia o výsledku verejného obstarávania (služby)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Informácie o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
informácia o výsledku verejného obstarávania (služby)
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2480 - WYP
Dátum zverejnenia vo vestníku
21. 4. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
IP
Kód podtypu oznámenia
IPS
ID zákazky
159583
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
75