159609 - MODERNIZÁCIA KSC DLHÉ KLČOVO, I. ETAPA - ZATEPLENIE
Detaily
ID zákazky
159609
Názov
MODERNIZÁCIA KSC DLHÉ KLČOVO, I. ETAPA - ZATEPLENIE
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
6405
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
174 754,01
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
29. 2. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:13
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Dlhé Klčovo
IČO
00332356
Mesto
Dlhé Klčovo
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Milan Filip
Kontaktný email
 milan.filipelauk.sk
Kontaktný telefón
 +421 905303752
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce spočívajúce v modernizácií KSC (kultúrno-spoločenského centra) a úpravy stavebných objektov. V I. etape sa uvažuje zrealizovať nasledujúce práce: - zateplenie obvodového muriva po celom obvode - demontáž hornej strechy a krovu - montáž nového krovu a zatepleného strešného plášťa. - výmena zostávajúcej časti okien a exteriérových dverí - zateplenie soklovej časti za účelom eliminovania tepelných strát cez podlahy S uvedeným rozsahom súvisia ďalšie práce ako sú: - výmena okenných parapetov v celom rozsahu - demontáž rampy pre imobilných a úprava vstupnej časti - sanácia nadstrešnej časti komína - odsadenie , redukcia a preusporiadanie plynových potrubí na fasáde - demontáž a premiestnenie zariadení na fasáde ako skrinky, konzola s poplašnou sirénou, mreže na oknách a pod. v kontexte stavebných prác rozdelených na dva fakturačné celky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť súťažných podkladov oddiel B.1 Opis predmetu zákazky, Výkaz výmer, ktorý je možné poskytnúť aj v podobe súboru *xls. a výkresová dokumentácia stavby označovaná v skratke ako PD.
Informácie o otváraní ponúk
Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk podľa § 41 neverejné, údaje podľa § 41 ods. 3 komisia nezverejňuje a zápisnica podľa § 41 ods. 5 sa neodosiela.
Doplňujúce informácie
Odkladacia podmienka zmluvy: Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak zmluvné podmienky uvedené v návrhu záväzných zmluvných podmienok predložených uchádzačom budú v rozpore s výzvou, prostredníctvom ktorej bol postup verejného obstarávania vyhlásený a súťažnými podkladmi resp. ak sa budú vymykať obvyklým zmluvným podmienkam a budú znevýhodňovať verejného obstarávateľa. Zmeny zmluvných podmienok: Do návrhu zmluvy nesmú byt zapracované zmeny, ktoré by boli v rozpore so súťažnými podkladmi, menili by rovnováhu zmluvných povinností v neprospech verejného obstarávateľa, zvyšovali by mieru povinností v neprospech verejného obstarávateľa, zvyšovali cenu plnenia či mali iný podstatný vplyv na jej obsah. Pokiaľ uchádzač takéto zmeny v návrhu zmluvy v ponuke uskutoční, môže byt jeho návrh posúdený verejným obstarávateľom ako nezodpovedajúci požiadavkám verejného obstarávateľa na predmet zákazky. Nepripúšťajú sa žiadne sankcie za porušenie zmluvných povinností verejného obstarávateľa, okrem tých, ktoré sa nachádzajú v návrhu zmluvy. Dostupnosť súťažných podkladov: Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej, elektronickej alebo osobnej žiadosti na adrese: Ing. Milan Filip MSF57_FILIP, Plechotická 1056/58, 078 01 Sečovce, Tel.: +421 905 303 752, e-mail: milan.filip@elauk.sk Súťažné podklady budú sprístupnené každému záujemcovi aj v profile verejného obstarávateľa.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 21 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 10/2016/VO_StP_KSC
Oznámenia detailne
[10/2016/VO_StP_KSC] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
10/2016/VO_StP_KSC
Dátum zverejnenia vo vestníku
1. 2. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
159609
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
21