159814 - Odvoz a zneškodňovanie (prípadne ďalšie zhodnocovanie) zmesového komunálneho odpadu z Banskej Štiavnice a okolia (r. 2016)
Detaily
ID zákazky
159814
Názov
Odvoz a zneškodňovanie (prípadne ďalšie zhodnocovanie) zmesového komunálneho odpadu z Banskej Štiavnice a okolia (r. 2016)
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
776
Hlavný kód CPV
90000000-7
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
112 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
24. 2. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:14
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Technické služby, mestský podnik Banská Štiavnica
IČO
00185213
Mesto
Banská Štiavnica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Božena Bačíková - mandatár
Kontaktný email
 bozena.bacikovagmail.com
Kontaktný telefón
 +421 903525023
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zadávania zákazky je odvoz a zneškodňovanie (príp. ďalšie zhodnocovanie) zmesového komunálneho odpadu v súlade so zákonom č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, prípadne podľa ekvivalentných právnych noriem platných v členských krajinách podľa sídla uchádzača. Komunálny odpad je tvorený na území mesta Banská Štiavnica a okolitých obcí, pre ktoré verejný obstarávateľ zabezpečuje zber a zvoz odpadu. Rozsah služieb je vyšpecifikovaný v súťažných podkladoch, ktoré budú po zverejnení výzvy na predkladanie ponúk dostupné v elektronickom úložisku UVO; link:http://www2.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/776
Informácie o otváraní ponúk
O otváraní ponúk - časti KRITÉRIÁ budú uchádzači informovaní podľa zákona o VO. Na otváraní ponúk, časť KRITÉRIÁ, sa môžu zúčastniť iba oprávnení uchádzači, teda tí, ktorí predložili ponuku. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača, alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač sa preukáže preukazom totožnosti, poverený zástupca uchádzača preukazom totožnosti a plnou mocou na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
- verejný obstarávateľ požaduje, aby úspešný uchádzač pred uzavretím zmluvy splnil osobitné podmienky zadávania zákazky a to predložením nasledovných dokladov: Integrované povolenie vydané podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení pre prevádzku uvedenú pod kategóriou priemyselných činností 5. Nakladanie s odpadmi 5.4. Skládky odpadov, ako sú vymedzené v osobitnom predpise, ktoré prijímajú viac ako 10 t odpadu za deň alebo majú celkovú kapacitu presahujúcu 25 000 t, okrem skládok inertných odpadov; - predpokladanú hodnotu zákazky v bode II.2.2 ) tohto oznámenia - 112 000 € bez DPH, uvádzame vrátane poplatku za uloženie odpadov v zmysle zákona č. 17/2004 Z.z.; - verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s víťazným uchádzačom , ktorý nebude mať v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod; rovnako v registri konečných užívateľov výhod musia byť zapísaní koneční užívatelia výhod subdodávateľa, tiež osoby podľa § 27 ods. 2 a osoby podľa § 28 ods. 2 ako je uvedené v § 45 ods. 1 zákona o VO, - uchádzač predkladá žiadosť o súťažné podklady elektronicky na kontaktnú e-mailovú adresu bozena.bacikova@gmail.com, prípadne na adresu: bozena@post.sk; - v žiadosti musí byť uvedené obchodné meno, sídlo alebo miesto podnikania, e-mailová adresa určená na komunikáciu, číslo telefónu a meno osoby určenej na komunikáciu; -písomná komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať prednostne elektronicky prostredníctvom e-mailov: bozena.bacikova@gmail.com; bozena@post.sk; v prípade, že požiadavka záujemcu nebude do 24 h vybavená/potvrdená; je potrebné jej zopakovanie na uvedených mailových adresách; - príjemca elektronickej pošty je povinný potvrdiť doručenie každej písomnosti (správy) písomnou odpoveďou; - elektronická komunikácia sa bude používať pri poskytovaní súťažných podkladov, pri vysvetľovaní, pri oznámení o vylúčení, pri informácii o výsledku vyhodnotenia ponúk; - elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri doručení ponúk, pri zmene a doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov; tieto sa musia doručiť osobne, poštou alebo inou doručovacou službou; - verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady v elektronickej forme na záujemcom určenú e-mailovú adresu; - neobmedzený prístup k súťažným podkladom vo formáte PDF je zabezpečený odo dňa publikovania Výzvy na predkladanie ponúk v profile verejného obstarávateľa zriadenom na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie, link: http://www2.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/776.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 24 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2/2016/TS BS - OH
2016 70 Koncesné obstarávania Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania 3/2016/TS BS - OH
Oznámenia detailne
[2/2016/TS BS - OH] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2/2016/TS BS - OH
Dátum zverejnenia vo vestníku
4. 2. 2016
ID obstarávateľa
776
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
159814
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
24
[3/2016/TS BS - OH] Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM09N
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
3/2016/TS BS - OH
Dátum zverejnenia vo vestníku
12. 4. 2016
ID obstarávateľa
776
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
ID zákazky
159814
Názov dokumentu
Formulár č. 9 - INFORMÁCIA O UZAVRETÍ ZMLUVY (PODLIMITNÉ ZÁKAZKY)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
70