159870 - Infraštruktúra pre trávenie voľného času v obci Práznovce
Detaily
ID zákazky
159870
Názov
Infraštruktúra pre trávenie voľného času v obci Práznovce
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
7443
Hlavný kód CPV
45212000-6
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
105 042,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
25. 2. 2016 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:14
Kontaktný email
--
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Práznovce
IČO
35626526
Mesto
Práznovce
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Bc. Martina Lacenova;Ing. Ľubor Pivoň
Kontaktný telefón
 +421 911895493
Rozširujúce info
Popis zákazky
SO 01 Komunitné centrum pre seniorov, objekt s.č. 399, č.parcely 249 Úprava fasády na existujúcom objekte bývalého obecného úradu, vytvorenie podmienok pre účelné využitie pre stretávanie seniorov, vykonávanie spoločenských podujatí v rámci voľného času . Popis stavebných prác: zateplenie fasády kontaktným zateplovacím systémom, výmena nevyhovujúcich okien z drevených profilov za okná z plastových profilov, zasklených izolačným dvojsklom, výmena klampiarskyh prvkov, demontáž nefunkčných komínov, presvetlenie priestorov strešnými oknami. SO 02 Areál fitnes, č.parcely 245 V priestore športového areálu obce Práznovce umiestniť detské ihrisko 10 x 20 m pre deti do 6 rokov, a vedľa priestor 9 x 10 m pre fitnes dospelých tak, aby mohli byť súčasne vykonávané aktivity dospelých a detí pod kontrolou dospelých. Podklad pre detské ihrisko pre deti do 6 rokov a fitnes pre dospelých tvorí umelá tráva na štrkopieskovom podklade, ohraničená betónovými obrubníkmi. Vybavenie zariadenia pre detské ihrisko : hojdačky 2ks, strunové hojdačky 2 ks, trampolína, prekryté pieskovisko, kolotoč, herná zostava, lavičky s operadlom 4ks Vybavenie zariadenia pre fitnes dospelých: cvičebné stroje pre vonkajšie posiľňovne - precvičovanie ramien a kĺbov 1 ks precvičovanie pásu 1ks šliapacie a naťahovacie zariadenia 1 ks SO 03 Rozoberateľné pódium 7,5 x 6,25 m. Je variabilné zariadenie použiteľné pri kultúrnych a spoločenských akciách v rámci obce Práznovce. Konštrukcia pódia je z oceľových profilov, podlaha z OSB dosiek, opláštenie a strechu tvorí impregnovaná plachta. Súčasťou dodávky je statický posudok. Umiestnenie pódia je možné okrem športového areálu použiť na rôznej lokalite obce, mimo využitia je rozmontované a uskladnené. SO 04 Tribúna na futbalovom štadióne, dobudovanie šatní, č.parcely 245 Stavba tribúny je objekt povolený právoplatným stavebným povolením č. 974/Výst 121/2008 zo dňa 6.5.2009 V rámci úplného dokončenia je nutné dobudovať priestory šatní a sociálnych zariadení umiestnených v rozostavanom objekte tribúny. Popis stavebných prác: priečky, omietky, cementový poter, dokončenie zdravotechniky, vnútorného plynovodu, ústredného vykurovania tepelných izolácií, podláh a obkladov, vymaľovanie priestorov a dokončenie elektroinštalácie.
Informácie o otváraní ponúk
1.Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača, alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. 2.Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača preukazom totožnosti, kópiou dokladu o oprávnení podnikať a originálom alebo úradne osvedčenou kópiou plnej moci na zastupovanie. Plná moc na zastupovanie musí byť podpísaná v súlade s dokladom o oprávnení podnikať (napr. výpis z obchodného registra). 3.Na otváraní ponúk sa všetkým zúčastneným z predložených ponúk zverejnia obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritéria, ktoré sa dajú vyjadriť číslom, určeného na vyhodnotenie ponúk v zmysle kapitoly F. Kritérium na vyhodnotenie ponúk a pravidlá jeho uplatnenia súťažných podkladov. Ostatné údaje uvedené v ponuke sa nezverejňujú.
Doplňujúce informácie
Realizačná zmluva s úspešným uchádzačom nadobudne účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že dôjde k uzatvoreniu platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku medzi príslušným poskytovateľom pomoci a príjemcom pomoci, ktorým je verejný obstarávateľ a to na základe jeho žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku predloženej v rámci výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok - Súťažné podklady sa budú vydávať na základe písomnej žiadosti o súťažné podklady v sídle verejného obstarávateľa. - Projektová Dokumentácia + Súťažné Podklady budú uložené na CD nosiči a preto verejný obstarávateľ doporučuje osobný odber alebo poštou. Trvanie zmluvy v bode II.3 je uvedené iba informatívne, nakoľko lehota výstavby je jedným k kritérií hodnotenia uvedenej zákazky
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 25 Informácie o ukončenom plnení zmluvy Výzvy na predkladanie ponúk 03/2016/Pil
Oznámenia detailne
[03/2016/Pil] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Informácie o ukončenom plnení zmluvy
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
03/2016/Pil
Dátum zverejnenia vo vestníku
5. 2. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
IZ
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
159870
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
25