160038 - Obnova a zriadenie vodorovného, zvislého a prenosného dopravného značenia a dopravných zariadení
Detaily
ID zákazky
160038
Názov
Obnova a zriadenie vodorovného, zvislého a prenosného dopravného značenia a dopravných zariadení
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4729
Hlavný kód CPV
45233221-4
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
30 491,66
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
2. 3. 2016 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:15
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Hlohovec
IČO
00312509
Mesto
Hlohovec
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing.Miroslav Hudec
Kontaktný email
 miroslav.hudechlohovec.sk
Kontaktný telefón
 +421 337368205
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je obnova a zmena vodorovného dopravného značenia na miestnych komunikáciách v meste Hlohovec, dodanie materiálu, umiestňovanie, osadzovanie, údržba, oprava a riadené odstraňovanie zvislého dopravného značenia a prvotné zriadenie zvislého dopravného značenia za obdobie od účinnosti zmluvy do 31.12.2016 na území mesta Hlohovec a m.č. Šulekovo. Predmet zákazky pozostáva z: -realizácie nového vodorovného dopravného značenia nástrekom farby alebo z náterových hmôt určených výrobcom na tento účel v predpísanej hrúbke; -obnovy existujúceho vodorovného dopravného značenia nástrekom farby určenej výrobcom na tento účel v predpísanej hrúbke; -v prípade zmeny existujúceho vodorovného dopravného značenia, z odstránenia pôvodného značenia brúsením alebo zatretím; -v prípade nového vodorovného značenia, z rozmerania a predznačenia plochy; -pred realizáciou nového vodorovného značenia, pri zmene existujúceho alebo pri obnove existujúceho vodorovného dopravného značenia, z očistenia povrchu vozovky, plochy parkoviska a pod. v závislosti od znečistenia mechanickým odstránením nečistôt, pozametaním, povysávaním príp. umytím saponátovým roztokom; -odstránenia (demontáže) zvislých dopravných značiek zo stĺpikov alebo konzol s naložením na dopravný prostriedok a s odvozom. -odstránenia (demontáže) stĺpikov alebo konzol zvislých dopravných značiek s naložením na dopravný prostriedok a s odvozom, zásyp, zhutnenie prípadne dočistenie a úprava okolia do pôvodného stavu; -osadenia oceľového stĺpika alebo konzoly do betónovej pätky s vykopaním alebo vyvŕtaním jamôk do hĺbky 60 cm; -montáže zvislých dopravných značiek na oceľový stĺpik alebo konzolu; -montáže zvislých dopravných značiek na stožiar verejného osvetlenia; -dodávky dopravných značiek, príslušenstva a dopravných zariadení; -opravy poškodených zvislých dopravných značiek, nosných konštrukcií a dopr. zariadení; -chemického čistenia zvislých dopravných značiek znečistených nástrekom sprejov; -mechanického čistenia zvislých dopravných značiek od nečistôt; -osadenia dočasného dopravného značenia podľa potrieb a požiadaviek objednávateľa na základe projektov dopravného značenia, pre zabezpečenie iných činností.
Informácie o otváraní ponúk
23.4Pri otváraní ponúk je verejný obstarávateľ povinný umožniť účasť všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Potom verejný obstarávateľ overí neporušenosť ponuky a zverejní obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom. Ostatné údaje uvedené v ponuke sa nezverejňujú. 23.5Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. 23.6Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti a poverený zástupca uchádzača preukazom totožnosti a plnou mocou na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
10.2.1Verejný obstarávateľ stanovuje elektronickú formu komunikácie pri vysvetľovaní súťažných podkladov, pri vysvetľovaní alebo doplnení predložených dokladov a pri vysvetľovaní ponuky, pokiaľ si komisia na vyhodnotenie ponúk nevyžiada inú formu komunikácie.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 31 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 823/2016
Oznámenia detailne
[823/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
823/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 2. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
160038
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
31