160090 - Servis tlačiarní a kopírovacích zariadení
Detaily
ID zákazky
160090
Názov
Servis tlačiarní a kopírovacích zariadení
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
600
Hlavný kód CPV
50313100-3
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
38 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
4. 3. 2016 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:15
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Metodicko-pedagogické centrum
IČO
00164348
Mesto
Bratislava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Peter IVAN
Kontaktný email
 peter.ivanmpc-edu.sk
Kontaktný telefón
 +421 248209454
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je servis tlačiarní a fotokopírovacích zariadení prevádzkovaných verejným obstarávateľom formou poskytovania požadovaných servisných služieb, dodávok originálnych náhradných dielov a spotrebného materiálu, dopravy.
Informácie o otváraní ponúk
Na verejnom otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou písomne splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Doplňujúce informácie
1. Súťaž sa realizuje ako elektronické verejné obstarávanie systémom EVO cez portál www.evo.gov.sk Pre účasť v tejto súťaži je potrebné záujemcami zaregistrovať sa na portáli EVO a pokračovať ďalej v zmysle usmernení na portáli EVO a v súťažných podkladoch. Odporúčame oboznámiť sa aj s Príručkami používateľa systému EVO pre záujemcu/uchádzača a pre použitie šifrovacieho nástroja, ktoré sú zverejnené na portáli EVO. 2. Pre úspešné zapojenie sa do súťaže, ale najmä pre úspešné spracovanie a predloženie ponuky je nutné mať technické počítačové vybavenie uvedené v Metodickom pokyne k systému EVO. 3. Súťažné podklady budú prístupné zaregistrovaným záujemcom cez systém EVO. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že v tomto verejnom obstarávaní neposkytne záujemcom súťažné podklady v písomnej podobe na základe ich písomnej žiadosti, záujemcovia musia najskôr prostredníctvom EVO vyplniť registratúrny dotazník záujemcu a následne po ich registrácii verejným obstarávateľom im systém EVO sprístupní súťažné podklady a ďalšiu dokumentáciu. 4. V prípade technických problémov, ktoré neumožnia komunikáciu alebo predložiť ponuku cez portál EVO(napr. nepredvídateľná technická odstávka portálu EVO a pod.), bude súťaž prebiehať listinne (písomne), v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní, pričom lehoty zostávajú zachované. 5. Verejný obstarávateľ pri komunikácii použije § 18 zákona v znení účinnom do 31. októbra 2015.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- -- -- Údržba fotokopírovacích strojov
Položky detailne
[1]
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
--
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
160090
Názov položky
--
Kód CPV
50313200-4
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Údržba fotokopírovacích strojov