160400 - Prestavba nevyužívaných priestorov obecného úradu na materskú školu
Detaily
ID zákazky
160400
Názov
Prestavba nevyužívaných priestorov obecného úradu na materskú školu
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5341
Hlavný kód CPV
45210000-2
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
44 200,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
11. 3. 2016 14:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:17
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Tŕnie
IČO
00320331
Mesto
Tŕnie
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Elena Sivová
Kontaktný email
 elena.sivovagmail.com
Kontaktný telefón
 +421 455391057
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom obstarávania je zákazka "Prestavba nevyužívaných priestorov obecného úradu na materskú školu", podľa projektu pre stavebné povolenie. Bližšie v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, originálom alebo úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra (fyzická osoba podnikateľ), resp. výpisu z obch. registra (právnická osoba podnikateľ, fyzická osoba podnikateľ zapísaný v obch. registri). Splnomocnený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
1.Kompletné súťažné podklady sú záujemcom k dispozícii na profile verejného obstarávateľa na portály UVO, vrátane vysvetľovania. Uchádzač, záujemca nie je povinný vyžadovať súťažné podklady a môže sa rovnako predložiť ponuku a zúčastniť sa súťaže, ako ten čo si súťažné podklady vyžiada. 1.1 V prípade záujmu o poskytnutie súťažných podkladov zhodných so zverejnenými na profile verejného obstarávania je potrebné predloženie písomnej žiadosti záujemcu o vydanie súťažných podkladov v slovenskom jazyku. Písomná žiadosť o vydanie súťažných podkladov sa bude akceptovať nasledujúcimi formami: - osobne - súťažné podklady bude verejný obstarávateľ poskytovať po predbežnom (napr. telefonickom) dohovore v pracovných dňoch od 8:00 do 12:00 hod., inak do 6 dní odo dňa prevzatia žiadosti, - poštou - žiadosť musí byť podpísaná oprávnenou osobou alebo ňou poverenou osobou na tento účel. 1.2 Náležitosti kompletnej písomnej žiadosti o účasť/poskytnutie súťažných podkladov: - určenie kontaktnej osoby zodpovednej za doručovanie písomností a komunikáciu pri vysvetľovaní, hodnotení ponuky a spracovaní zmluvy na plnenie zákazky, - uvedenie telefónneho a e-mailového kontaktu/adresy určenej osoby na elektronickú komunikáciu (formou e-mailu) v etape zadávania zákazky do predloženia zmluvy na podpis. 1.3 Registrácia oprávneného záujemcu nastane po doručení kompletnej žiadosti. 2. Úspešný uchádzač, alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť, potrebnú na uzavretie Zmluvy o dielo tak, aby mohla byť uzatvorená do 30 dní odo dňa uplynutia lehoty podľa § 45 ods. 1 až 12. 2.1 Úspešný uchádzač alebo uchádzači, ich subdodávatelia a ich osoby podľa § 27 ods. 2 a § 28 ods. 2 zákona sú povinní na účely poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy mať v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. 3. Verejný obstarávateľ podľa §100 ods.1 písm. i) v nadväznosti na § 32 ods. 11, § 44 a § 45 postupuje primerane, pričom primeranosť znamená, že nepripúšťa nahradenie dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti čestným vyhlásením z dôvodu skrátenia lehoty na vyhodnotenie ponúk a na podpísanie zmluvy. 4. Lehota viazanosti ponuky je 30. 07. 2016.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 37 Informácie o ukončenom plnení zmluvy Výzvy na predkladanie ponúk 01.2016/ES/TŔNIE
Oznámenia detailne
[01.2016/ES/TŔNIE] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Informácie o ukončenom plnení zmluvy
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01.2016/ES/TŔNIE
Dátum zverejnenia vo vestníku
23. 2. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
IZ
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
160400
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
37