160438 - Oprava havarijného stavu transformátorovej stanice TS -935 FEI
Detaily
ID zákazky
160438
Názov
Oprava havarijného stavu transformátorovej stanice TS -935 FEI
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
1030
Hlavný kód CPV
45311000-0
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
346 495,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
18. 3. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:17
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Slovenská technická univerzita v Bratislave - Rektorát
IČO
00397687
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Martina Vráblová
Kontaktný email
 martina.vrablovastuba.sk
Kontaktný telefón
 +421 000000000
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce, inštalácia a montáž elektrických rozvodov a zariadení, súvisiacich s opravou havarijného stavu transformátorovej stanice. Jedná sa o jestvujúcu murovanú trafostanicu v distribučnej sústave ZSE a. s. označenej ako TS č. 935, v areáli FEI - STU na Ilkovičovej ulici č.3 v Bratislave. Objekt stanice sa nachádza v radovej zástavbe garáží a skladov vo vnútri areálu FEI. Predmet zákazky je podrobne špecifikovaný v projektovej dokumentácii (PD obsahuje detaily schém výrobkov a ich podrobný popis) a v kapitole D. Opis predmetu zákazky, pričom súčasťou súťažných podkladov je i súhrnný rozpočet a výkaz výmer.
Informácie o otváraní ponúk
1. Otváranie ponúk označených ako "OSTATNÉ" je neverejné. 2. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" je verejné a komisia ho vykoná len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a kópiou platného dokladu o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, kópiou dokladu o oprávnení na podnikanie splnomocniteľa a plnou mocou na zastupovanie uchádzača na otváraní ponúk. Plná moc musí byť podpísaná v súlade s dokladom o oprávnení podnikať. Termíny otvárania ponúk budú zverejnené i v profile verejného obstarávateľa. Najneskôr v deň otvárania časti ponuky, označenej ako Ostatné a časti ponuky, označenej ako Kritériá verejný obstarávateľ zverejní vo svojom profile informáciu s uvedením dátumu otvárania príslušnej časti ponuky.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady (SP) , okrem "príloh č.:5-7., sa budú zasielať emailom na emailovú adresu uchádzača a budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. Uchádzať môže žiadosť o súťažné podklady zaslať emailom. Žiadateľ o súťažné podklady uvedie v žiadosti: - obchodné meno spoločnosti, - adresu spoločnosti, - kontaktnú osobu, - email kontaktnej osoby, - tel. číslo kontaktnej osoby. Prílohy k súťažným podkladom a to: súhrnný rozpočet, výkaz výmer a projektovú dokumentáciu bude verejný obstarávateľ zasielať na základe žiadosti uchádzača poštou na CD/DVD nosiči. Súťažné podklady vrátane všetkých doplnení a odpovedí na dotazy uchádzačov budú zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. Termín obhliadky predmetu zákazky bude dňa 2.3.2016 o 12:30 hod. Miesto stretnutia je Fakulta elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity v Bratislave (FEI) - Ilkovičova 3, 812 19 Bratislava pred hlavným vstupom do budovy.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 38 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 2901/2016
Oznámenia detailne
[2901/2016] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2901/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
24. 2. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
160438
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
38