160648 - Oprava letného kúpaliska v Kamennom mlyne - Trnava
Detaily
ID zákazky
160648
Názov
Oprava letného kúpaliska v Kamennom mlyne - Trnava
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
1271
Hlavný kód CPV
45242000-5
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
156 147,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
22. 3. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:18
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava
IČO
00598135
Mesto
Trnava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Miroslav Horáček, Ing.
Kontaktný email
 miroslav.horacekskasz.trnava.sk
Kontaktný telefón
 +421 333236437
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je oprava letného kúpaliska v Kamennom mlyne - Trnava Rozsah predmetu obstarávania je riešený v projektovej dokumentácii pre realizáciu predmetnej stavby, spracovanou Ing. Janou Haršániovou - ateliér PREMS, Trnava ( 02/2016 ). Predmetom zákazky je oprava dna a bočných stien existujúceho bazénového telesa, vybudovanie nového brodítka, oprava existujúcich spŕch a vybudovanie dvoch nových spŕch a pitnej fontány a obnova náterov bazéna a brodítok. Súčasťou zákazky sú aj všetky ostatné súvisiace práce. Podrobnejší rozsah prác je uvedený v projektovej dokumentácii.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie obálok s ponukami je neverejné z dôvodu, že ponuky, ktoré splnia podmienky účasti a požiadavky verejného obstarávateľa sa budú vyhodnocovať elektronickou aukciou.
Doplňujúce informácie
1. Žiadosť o účasť, respektíve žiadosť o súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti zaslanej poštou na adresu Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava, Hlavná 17, 917 01 Trnava, prípadne elektronickou poštou alebo osobne u kontaktnej osoby na adrese verejného obstarávateľa v pracovných dňoch od 08:00 hod. - 11:30 hod. a 12:30 hod. - 15:00 hod. po vopred telefonicky dohodnutom termíne. Písomná (printová) žiadosť musí obsahovať: kompletné identifikačné údaje záujemcu vrátane poštovej doručovacej adresy, na ktorú požaduje súťažné podklady doručiť (korešpodenčnú adresu), názov predmetu zákazky s vestníkovým označením súťaže, meno zodpovedného pracovníka (kontaktnú osobu), telefonický kontakt, a e-mailovú adresu a spôsob prevzatia, resp. doručenia súťažných podkladov. Súťažné podklady budú zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si stiahli súťažné podklady z internetovej stránky profilu verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali ako záujemcovia u verejného obstarávateľa zaslaním mailu na kontaktný mail: miroslav.horacek@skasz.trnava.sk s údajmi: názov zákazky, obchodné meno záujemcu, adresu sídla/miesta podnikania, IČO, kontaktnú osobu ( meno, mailový a telefonický kontakt). V prípade, že verejný obstarávateľ nebude poznať identifikačné údaje resp. kontaktné údaje záujemcov, nevie im zabezpečiť doručenie vysvetlení, oznámenie o zmenách a iné informácie, ktoré by mohli mať vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky uchádzača. 2. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu zo súťažných ponúk, ak budú v rozpore s finančnými možnosťami verejného obstarávateľa a ak sa zmenia okolnosti, za ktorých bola súťaž vyhlásená. V prípade ak nevyhovie žiadna s ponúk, súťaž bude zrušená.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Oprava letného kúpaliska v Kamennom mlyne - Trnava -- -- Výstavba zariadení pre voľný čas pri vode
Položky detailne
[1] Oprava letného kúpaliska v Kamennom mlyne - Trnava
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Kúpalisko v Kamennom mlyne, Kamenná cesta, Trnava
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
160648
Názov položky
Oprava letného kúpaliska v Kamennom mlyne - Trnava
Kód CPV
45242000-5
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Výstavba zariadení pre voľný čas pri vode