160754 - Prístavba Základnej školy Slovenský Grob
Detaily
ID zákazky
160754
Názov
Prístavba Základnej školy Slovenský Grob
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4151
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
217 782,63
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
29. 3. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:19
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Slovenský Grob
IČO
00305073
Mesto
Slovenský Grob
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Bc. Štefan Gašparovič, Ing.Emil Mati
Kontaktný email
 obecslovensky-grob.sk
Kontaktný telefón
 +421 336478210
Rozširujúce info
Popis zákazky
Projekt rieši výstavbu základnej školy v obci Slovenský Grob modulovým systémom formou prístavby. Pôvodný objekt základnej školy nie je predmetom riešenia projektu, a na pôvodný objekt je prístavba len napojená. Prístavba základnej školy je riešená modulovým systémom. Zastavaná plocha: Zastavaná plocha prístavby základnej školy: 386,38 m Úžitková plocha: Úžitková plocha základnej školy: 355,33 m Obostavaný priestor: Obostavaný priestor základnej školy: 1369,72 m3. Zo severnej strany pôvodného objektu základnej školy bude vyhotovená prístavba. Prístavba bude umiestnená severne od existujúcej základnej školy v blízkosti existujúcej školy a telocvične aj spevnenej plochy ihriska. Navrhovaná prístavba pravidelného obdĺžnikového tvaru formou modulov pozostávajúca z jedného nadzemného podlažia. Hlavný vstup do objektu základnej školy je z východnej strany. Je navrhovaný aj nový vedľajší vstup do objektu zo severnej a západnej strany. K hlavnému vstupu do objektu je dovedený chodník. Ďalej zostáva urbanistické riešenie zachované v pôvodnom rozsahu. Navrhované rozšírenie je riešené prístavbou budovy na jednom nadzemnom podlaží, bez podpivničenia, so zastrešením plochou strechou. Novostavba má pravidelný obdĺžnikový pôdorys s prepojením na existujúcu budovu s rozm. max. 24,0 x 15,2m. Pozdĺžne priečelia navrhovanej prístavby sú orientované na východnú a západnú stranu. Na severnej fasáde je situovaný navrhovaný únikový vstup. Na južnej a severnej fasáde sa nenachádzajú okná. Základná škola sa navrhuje prevažne ako dispozičný trojtrakt. V strednom trakte prístavby sa navrhuje chodba. Základná škola sa navrhuje ako modulárny systém. Vstup do objektu sa navrhuje z východnej strany do stredného traktu do centrálnej chodby. Centrálna chodba je prepojená na existujúcu školu požiarnym uzáverom. Na začiatku chodby sú umiestnené šatne pre kmeňové učebne. Z centrálnej chodby je riešený únikový východ 2x, ktorým sa dostaneme na voľné priestranstvo, 5 kmeňových učební triedy, WC pre osoby so zníženou schopnosťou pohybu a orientácie, hygienické zázemie žiakov a žiačok a upratovacia miestnosť. Hygienické zázemie žiačok sa člení na záchodovú predsieň (3 umývadlá) a WC (3 záchodové kabíny). Hygienické zázemie žiakov sa člení na záchodovú predsieň (3 umývadlá) a WC (1 záchodová kabína, 3 pisoárové státia), kabinet. Jedáleň a výdajňa zo zázemím nachádzajúca sa v samostatnom pavilóne zostáva v plnom rozsahu nie je predmetom riešenia. Vybavenie kuchyne a zázemia výdajne je kapacitne na to vybavené informácia od stavebníka.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia podľa § 41 ods. 2 a 3 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie časti ponúk, označených ako Kritéria vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Verejný obstarávateľ odošle oznámenie o mieste a čase otvárania časti ponúk označených ako Kritériá uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené, tak aby medzi odoslaním oznámenia a otváraním bolo minimálne 5 pracovných dní. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky podľa bodu 17.1 časti A1 súťažných podkladov. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady si možno stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa (v uvedenom prípade verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom, zaslať informáciu elektronicky na adresu: kostolanska@slovensky-grob.sk a emati@zoznam.sk s uvedením kontaktných údajov) alebo na základe elektronickej, písomnej (pošta, kuriér, fax) žiadosti budú obratom zaslané. Osobne súťažné podklady bude verejný obstarávateľ poskytovať po predbežnom (napr. telefonickom) dohovore v pracovných dňoch od 8:00 do 14:00. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 10a zákona o VO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 46. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a súťažných odkladoch, sa v tejto súťaži riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude výlučne v slovenskom jazyku a v listinnej podobe. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. Pri poskytnutí informácií elektronickými prostriedkami, napríklad elektronickou poštou, faxom a pod. (ďalej len elektronické prostriedky), ktorými nemožno trvalo zachytiť ich obsah, tieto informácie sa doručia aj v listinnej podobe, najneskôr do 3 dní odo dňa odoslania informácie elektronickými prostriedkami, pri DODRŽANÍ stanovených lehôt. Pri zistení rozdielov medzi obsahom informácie bez trvalého zachytenia obsahu a informácie doručenej v listinnej podobe je rozhodujúca listinná podoba. Uchádzači predložia originály alebo úradne osvedčené kópie dokladov, ktoré sú platné k termínu predloženia ponuky. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzačov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musia byť predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do slovenského jazyka okrem dokladov predložených v českom jazyku v súlade s § 19 ods. 3 zákona č. 25/2006 Z. z.. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad v štátnom jazyku. Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané do 30.09.2016
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 97 Výzvy na predkladanie ponúk Informácie o výsledku verejného obstarávania 02/05/2016
2016 47 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 01/03/2016
Oznámenia detailne
[02/05/2016] Informácie o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
02/05/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
23. 5. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
IP
ID zákazky
160754
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
97
[01/03/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Kvalifikačné a dynamické nákupné systémy
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01/03/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
8. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
S
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
160754
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
47