160801 - Bzenov, obecný úrad zateplenie objektu
Detaily
ID zákazky
160801
Názov
Bzenov, obecný úrad zateplenie objektu
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5895
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
596 441,04
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
4. 4. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:19
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Bzenov
IČO
00326895
Mesto
Bzenov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Mgr. Ľubomír Jankura
Kontaktný email
 lasachisrogmail.com
Kontaktný telefón
 +421 917765110
Rozširujúce info
Popis zákazky
Jedná sa o existujúci objekt obecného úradu s dvoma nadzemnými podlažiami a podkrovím, je z častí podpivničený. Stavba je umiestnená v intraviláne obce Bzenov v zástavbe rodinných domov na parcele č. 125. Je to murovaná stavba z plných pálených tehál. Objekt je prekrytý valbovou strechou. Budova je v súčasnosti v užívaní a je napojená na všetky existujúce inžinierske siete. Projektová dokumentácia rieši komplexné zateplenie, ktoré zahŕňa výmenu starých plastových a drevených okien, dverí a zateplenie fasády, zateplenie novej strechy. Ďalej rieši bezbariérovosť objektu, a to dobudovaním rámp ku každému vstupu na prízemí a nainštalovanie schodiskovej sedačky pre imobilných do hlavného schodiska k obecnému úradu. Ako prvé sa musí urobiť nový krov, ktorý je v havarijnom stave a nevyhovuje ani stropná konštrukcia pod ním. Predmetom zákazky je objekt SO 01 - Hlavný objekt, bleskozvod, plynofikácia, ústredné kúrenie.
Informácie o otváraní ponúk
Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Splnenie podmienok účasti je možné v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní. V prípade, že Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluvu nie je možné uzatvoriť s uchádzačom, ktorý nemá v registri konečných užívateľov zapísaných konečných užívateľov výhod v zmysle § 45 zákona o verejnom obstarávaní, alebo ktorých subdodávatelia podľa odseku 10, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ zároveň nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, alebo uchádzačmi, pokiaľ osoby podľa § 27 ods. 2, ktorých finančné zdroje uchádzač alebo uchádzači využili na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, alebo osoby podľa § 28 ods. 2, ktorých technické a odborné kapacity uchádzač alebo uchádzači využili na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neuzatvoriť zmluvu s úspešným uchádzačom v prípade, že nezíska finančné prostriedky na predmet zákazky, alebo nebude schválený proces verejného obstarávania príslušným riadiacim orgánom. Úradné hodiny spoločnosti zabezpečujúcej proces verejného obstarávania sú v pracovných dňoch od 8,00 - 12,00 hod.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 48 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Bzenov zateplenie
Oznámenia detailne
[Bzenov zateplenie] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
Bzenov zateplenie
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
160801
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
48