160804 - Zvýšenie energetickej účinnosti objektu ZŠ- Základná škola s materskou školou Hronský Beňadik
Detaily
ID zákazky
160804
Názov
Zvýšenie energetickej účinnosti objektu ZŠ- Základná škola s materskou školou Hronský Beňadik
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
3296
Hlavný kód CPV
45214200-2
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
185 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
31. 3. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:19
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Základná škola s materskou školou Hronský Beňadik
IČO
35650729
Mesto
Hronský Beňadik
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Terézia Budáčová
Kontaktný email
 zshronbenadikpost.sk
Kontaktný telefón
 +421 456893188 / 456893188
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektu Základnej školy za účelom zvýšenia energetickej účinnosti. Súčasťou realizácie bude celková rekonštrukcia obvodového plášťa, výmena výplní okenných a dverných otvorov a zasklených stien. Ďalej bude realizovaná rekonštrukcia vykurovania s výmenou kotlov, vykurovacích telies a armatúr, úprava plynovej kotolne vrátane elektroinštalácie s meraním a reguláciou. Stavba bude pozostávať z nasledovných stavebných objektov: E-SO.01 Objekt ZŠ E-SO.01.A1 Výmena výplní okenných otvorov E-SO.01.A2 Rekonštrukcia vykurovania E-SO.01.A2.02 Plynoinštalácia E-SO.01.A2.03 Elektroinštalácia E-SO.01.A2.04 Meranie a regulácia Podrobné vymedzenie zákazky tvorí súčasť Súťažných podkladov C. Opis predmetu zákazky.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk, časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie časti ponúk "Kritériá", vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Termín otvárania časti ponúk "Kritériá" bude uchádzačom oznámený samostatným listom v zákonom určenom časovom predstihu. Na otváraní časti ponúk "Kritériá", sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku a ktorého ponuka nebola vylúčená. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a výpisom z obchodného alebo živnostenského registra. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, splnomocnením na zastupovanie a výpisom z obchodného alebo živnostenského registra uchádzača, ktorého zastupuje. Na otváraní ponúk komisia zverejní obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov, ktorých ponuky boli doručené v lehote na predkladanie ponúk, a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslicou, určených obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk. Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, bude najneskôr do 5 dní odo dňa otvárania ponúk, odoslaná Zápisnica z otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Zákonom sa v rámci tohto verejného obstarávania myslí zákon č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. Všetky postupy tejto súťaže sa riadia ustanoveniami tohto zákona. . Žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov sa predkladá poštou alebo e-mailom, na adresu ZŠ s MŠ Hronský Beňadik,Pod Kláštorom 158, 966 53 Hronský Beňadik, e-mail zshronbenadik@post.sk , v lehote, uvedenej v bode IV.2.3. Napriek dlhej lehote na prijímanie žiadostí o súťažné podklady, odporúčame uchádzačom, aby si tieto vyžiadali v dostatočnom časovom predstihu, aj s ohľadom na obhliadku miesta realizácie projektu a vysvetlenie Súťažných podkladov. Žiadosti o súťažné podklady, žiadosti o vysvetlenie a ponuky sa môžu predkladať iba v slovenskom . Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu iba s takým uchádzačom, ktorý má v Registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod a to v zmysle § 12a zákona. Povinnosť mať zapísaných konečných užívateľov výhod v Registri konečných užívateľov výhod sa vzťahuje aj na subdodávateľa, ktorý sa má podieľať na dodaní plnenia v sume najmenej 50% z hodnoty plnenia. Povinnosť mať zapísaných konečných užívateľov výhod v Registri konečných užívateľov výhod sa vzťahuje aj na každého člena skupiny dodávateľov. . Predmet zákazky je potrebné zrealizovať najneskôr do 31.8.2016 Verejný obstarávateľ neposkytuje zálohu ani preddavky na vykonanie diela .Úhrada ceny diela sa uskutoční na základe faktúr vystavených v troch fakturačných celkoch, pričom cena fakturovaných prác a dodávok v rámci prvého fakturačného celku nebude nižšia ako 60 % z ceny diela bez DPH a cena fakturovaných práca dodávok v rámci tretieho fakturačného celku bude v rozsahu 5 až 10% z ceny diela bez DPH.. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v súťaži znáša uchádzač v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok súťaže. . Podrobnejšie podmienky súťaže sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 91 Výzvy na predkladanie ponúk Informácie o výsledku verejného obstarávania VVP
2016 48 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania WYP
Oznámenia detailne
[VVP] Informácie o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VVP
Dátum zverejnenia vo vestníku
13. 5. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
IP
ID zákazky
160804
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
91
[WYP] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
WYP
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
160804
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
48