161135 - Realizácia napájania zálohovaných zásuvkových obvodov v objekte Národnej banky Slovenska, Vazovova 2, Bratislava.
Detaily
ID zákazky
161135
Názov
Realizácia napájania zálohovaných zásuvkových obvodov v objekte Národnej banky Slovenska, Vazovova 2, Bratislava.
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8643
Hlavný kód CPV
45310000-3
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
45 833,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
12. 4. 2016 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:20
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
IČO
30844789
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Milan Kučera
Kontaktný email
 milan.kuceranbs.sk
Kontaktný telefón
 +421 257871246
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je výber zhotoviteľa pre realizáciu napájania zálohovaných zásuvkových obvodov pre napojenie počítačových pracovísk v objekte NBS, Vazovova 2, Bratislava podľa súťažných podkladov a realizačnej projektovej dokumentácie.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk je uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) alebo nimi poverený zástupca. V prípade predkladania ponuky skupinou dodávateľov, môže byť skupina dodávateľov zastúpená osobou oprávnenou konať za jedného z jej členov. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. a aktuálnym originálom alebo kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra (fyzická osoba podnikateľ), resp. výpisu z obchodného registra (právnická osoba podnikateľ, fyzická osoba podnikateľ zapísaný v obchodnom registri). Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a originálom plnej moci uchádzača (alebo jej úradne overenou kópiou) na zastupovanie. Plná moc musí byť podpísaná osobou, ktorá je uvedená vo výpise z obchodného registra resp. v živnostenskom liste a je oprávnená konať v mene spoločnosti.
Doplňujúce informácie
1. Lehota na doručenie požiadavky záujemcu o vysvetlenie súťažných podkladov je do: 04.04.2016 do 12:00 h. 2. Obhliadka sa uskutoční dňa: 31.03.2016 o 13:00 h. 3. NBS si vyhradzuje právo komunikovať iba v slovenskom jazyku. 4. V prípade, ak úspešný uchádzač odstúpi od svojej ponuky v lehote viazanosti ponúk, komisia na vyhodnotenie ponúk novým vyhodnotením identifikuje nového úspešného uchádzača. 5. NBS si vyhradzuje právo postupovať podľa § 101 zákona o verejnom obstarávaní. 6. NBS si vyhradzuje právo neprijať žiadnu ponuku, ak všetky ponuky presiahnu predpokladanú hodnotu zákazky určenú vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch. 7. Na účely žiadosti o zaslanie a doručenie súťažných podkladov verejným obstarávateľom záujemcovi sa nevyžaduje listinná podoba poštovou prepravou. V prípade odoslania súťažných podkladov záujemcovi elektronicky (e-mailom) alebo v prípade prevzatia súťažných podkladov záujemcom priamo z profilu verejného obstarávateľa vyžaduje verejný obstarávateľ od záujemcu súčinnosť, a to potvrdiť prevzatie resp. odoslať e-mailom potvrdenie o prijatí súťažných podkladov a to najneskôr nasledujúci deň po dni zaslania súťažných podkladov. 8. V žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov záujemca uvedie svoju presnú adresu a kontakty: číslo telefónu a e-mailovú adresu. Následne verejný obstarávateľ zašle súťažné podklady na uvedenú e-mailovú adresu a prílohy k súťažným podkladom uložené na CD zašle záujemcovi prostredníctvom poštovej prepravy. 9. Proces tohto verejného obstarávania, ktorý osobitne neupravujú tieto súťažné podklady, sa riadi všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 52 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania OHS-30/2016
Oznámenia detailne
[OHS-30/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
OHS-30/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
161135
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
52