161192 - Stavebné úpravy miestnych komunikácií Ul. Hradná a Ul. Komenského v Liptovskom Hrádku
Detaily
ID zákazky
161192
Názov
Stavebné úpravy miestnych komunikácií Ul. Hradná a Ul. Komenského v Liptovskom Hrádku
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4968
Hlavný kód CPV
45233220-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
485 739,27
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
4. 4. 2016 13:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:20
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Liptovský Hrádok
IČO
00315494
Mesto
Liptovský Hrádok
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Dana Kičinová
Kontaktný email
 dana.kicinovagmail.com
Kontaktný telefón
 +421 445224411
Rozširujúce info
Popis zákazky
Jedná sa o stavebné práce na dvoch miestnych komunikáciách v intraviláne mesta Liptovský Hrádok a to Ul. Hradná a Ul. Komenského v rozsahu projektových dokumentácií, ktoré vypracoval TPC Group s.r.o., Univerzitná 8498/25, 010 80 Žilina, zodpovedný projektant Ing. Peter Vonš a Žilina Projekt, s.r.o., Karpatská 8402/9A, 010 08 Žilina, zodpovedný projektant Ing. Miloslav Remiš a jedná sa o : 1.)Stavebné úpravy miestnej komunikácie Ul. Hradná, k. ú. Liptovský Hrádok SO 01 Úpravy miestnej komunikácie SO 02 Dažďová kanalizácia 2.)Stavebné úpravy miestnej komunikácie Ul. Komenského, k. ú. Liptovský Hrádok Projektová dokumentácia rieši opravu stavebné úpravy existujúcej miestnej komunikácie Ul. Hradná jej konštrukčného zloženia, vrátane novonavrhovaných spevnených plôch, parkovacích plôch, vjazdov na pozemky, vstupov na pozemky pre peších a chodníka pre peších, ako aj obnovy TDZ a verejnej kanalizácie na odvod povrchovej zrážkovej vody. Samotná komunikácia je dvojpruhová obojsmerná miestna obslužná komunikácia zodpovedajúca kategórií C3-MO 7,0/30, dĺžky 848,43 m. Projektová dokumentácia rieši opravu stavebné úpravy existujúcej miestnej komunikácie Ul. Komenského s jej rozšírením, s odvodnením a s úprav konštrukčného zloženia. Samotná komunikácia je dvojpruhová obojsmerná miestna obslužná komunikácia zodpovedajúca kategórií C3-MO 6,5/30, redukovaná ,dĺžky 476,90m. Po oprave a rozšírení bude v km 0,0 0,03350 pôvodná a v km 0,03350 až km 0,47690 ako dvojpruhová obojsmerná miestna obslužná komunikácia zodpovedajúca kategórií C3-MO 8,0/30 redukovaná.
Informácie o otváraní ponúk
Pri otváraní tejto časti ponúk časť Ostatné nebude umožnená účasť uchádzačov. Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené; medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako Kritériá, musí byť aspoň päť pracovných dní. Pri otváraní obálok označených ako Kritériá podľa ustanovenia § 43 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní nebude umožnená účasť uchádzačov, nakoľko je otváranie ponúk podľa § 41 neverejné.
Doplňujúce informácie
1.) Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady každému záujemcovi, ktorý o ne v určenej lehote požiada na adrese : Dana Kičinová, Moyzesova 177, 03301 Liptovský Hrádok, email : dana.kicinova@gmail.com. Žiadosť môže byť doručená aj elektronicky - emailom, ale musí byť ako samostatná príloha emailu s údajmi o záujemcovi aj s emailovou adresou, na ktorú majú byť súťažné podklady odoslané. Súťažné podklady budú poskytované iba elektronicky. 2.) Verejný obstarávateľ zároveň však požaduje zaslanie potvrdzujúceho emailu o obdržaní súťažných podkladov od záujemcov a to v tvare : Potvrdzujem prijatie emailu s prílohou ....... 3.) Pokiaľ bude mať záujemca k dispozícií súťažné podklady len z profilu verejného obstarávateľa , verejný obstarávateľ odporúča takémuto záujemcovi dať na vedomie verejnému obstarávateľovi svoje identifikačné resp. kontaktné údaje a dátum prevzatia súťažných podkladov z dôvodu evidencie záujemcov a prípadného rozposielania doplňujúcich informácií, vysvetľovania a evidencie lehôt v prípade uplatnenia revíznych postupov. Ak by záujemca nedodržal túto požiadavku, budú sa mu uvedené lehoty počítať od momentu zverejnenia súťažných podkladov v profile verejného obstarávateľa. 4.) Ak ponuku predloží skupina dodávateľov, verejný obstarávateľ od nej nevyžaduje vytvorenie určitej právnej formy do predloženia ponuky. Na riadne plnenie zmluvy skupinou dodávateľov, v prípade prijatia ich ponuky, verejný obstarávateľ vyžaduje vytvorenie právnej formy podľa dohody s verejným obstarávateľom tak, aby bolo zabezpečené riadne plnenie zmluvy podľa Obchodného zákonníka v platnom znení alebo Občianskeho zákonníka v platnom znení s určením lídra právnej formy a jeho internými právami a povinnosťami voči členom právnej formy a externými právami a povinnosťami voči obstarávateľovi. 5.) V prípade, ak ponuková cena uchádzača bez DPH (po ukončení elektronickej aukcie) bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky určená verejným obstarávateľom bez DPH, môže verejný obstarávateľ považovať takúto ponuku za neprijateľnú a má právo neprijať ju. 6.) V prípade, ak budú naplnené podmienky pre zadanie zákazky uvedené v § 101 ods.1 písm. d), verejný obstarávateľ informuje, že môže zadať takúto zákazku priamym rokovacím konaním. 7.)Verejný obstarávateľ neposkytne preddavok alebo zálohu na plnenie zmluvy. Platba sa bude realizovať bezhotovostným stykom na základe vystavenej faktúry. Na faktúre bude uvedená pozastávka zádržné vo výške 10 % z celkovej fakturovanej sumy bez DPH. Zádržné vo výške 10% z celkovej fakturovanej sumy bez DPH bude uhradená uchádzačovi (zhotoviteľovi) verejným obstarávateľom po ukončené diela ako celku. 8.) Splatnosť faktúr je do 30 kalendárnych dní od jej doručenia verejnému obstarávateľovi (pri zohľadnení inštitútu zádržného).
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 114 Výzvy na predkladanie ponúk Informácie o použití priameho rokovacieho konania pre podlimitné zákazky 4908/2016
2016 54 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 2016/002030
Oznámenia detailne
[4908/2016] Informácie o použití priameho rokovacieho konania pre podlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o použití priameho rokovacieho konania pre podlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
4908/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 6. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
IB
ID zákazky
161192
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
114
[2016/002030] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016/002030
Dátum zverejnenia vo vestníku
17. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
161192
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
54