161201 - Modernizácia ciest región Levice - 3. etapa
Detaily
ID zákazky
161201
Názov
Modernizácia ciest región Levice - 3. etapa
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
3011
Hlavný kód CPV
45233140-2
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
1 368 311,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
8. 4. 2016 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:20
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Nitriansky samosprávny kraj
IČO
37861298
Mesto
Nitra
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Dagmar Trnáková
Kontaktný email
 dagmar.trnakovaunsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 376925915
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom obstarávania je modernizácia a oprava komunikácie II/564 Kubáňovo Ipeľský Sokolec Bielovce - Pastovce v dĺžke km 36,100 48,934, t. j. 12,834 km podľa položkovitého rozpočtu a technických podkladov vypracovaných projektantom stavby
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie časti ponúk ostatné je neverejné. Otváranie časti ponúk Kritériá vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie. Na otváraní ponúk komisia zverejní obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov, ktorých ponuky boli doručené v lehote na predkladanie ponúk na adresu uvedenú na doručenie ponúk v týchto súťažných podkladoch a ich návrhy na plnenie kritérií, určených verejným obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk, ktoré sa dajú vyjadriť číslicou. Ostatné údaje uvedené v ponuke sa nezverejňujú. Každá otvorená ponuka bude komisiou označená poradovým číslom v tom poradí, v akom bola predložená. Verejný obstarávateľ a obstarávateľ najneskôr do piatich dní odo dňa otvárania ponúk, pošle všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky v lehote na predkladanie ponúk zápisnicu z otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady budú všetkým záujemcom sprístupnené odo dňa zverejnenia Výzvy na predloženie ponuky vo Vestníku VO na profile VO. Záujemca môže požiadať o poskytnutie súťažných podkladov v elektronickej forme na e-mailovej adrese: dagmar.trnakova@unsk..sk. Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady uvedená v bode IV.2.2. je totožná s lehotou na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že ak požiadajú o súťažné podklady v lehote kratšej ako 6 dní pred lehotou na predkladanie ponúk, nebudú môcť uplatniť inštitút vysvetľovania a súťažné podklady im môžu byť doručené až po lehote na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ bude od úspešného uchádzača požadovať pred podpisom zmluvy predloženie dokladu o poistení za škodu spôsobenú podnikateľom na poistnú sumu vo výške najmenej 1 milión EUR alebo jej ekvivalent v cudzej mene. Doklad musí byť predložený ako originál alebo úradne overená kópia. Úspešný uchádzač zároveň predloží originál dokladu o zaplatení poistného alebo úradne overenú kópiu dokladu o zaplatení poistného, alebo potvrdenie poisťovne o úhrade poistného (originál alebo úradne overená kópia). Verejný obstarávateľ bude pred podpisom zmluvy požadovať od úspešného uchádzača preukázanie spôsobu výroby a dopravy asfaltovej zmesi. V prípade, že úspešný uchádzač je vlastníkom výrobne, výrobňa musí mať platné Vyhlásenie zhody pre zmesi, ktoré sú definované v PD. Uvedené zmesi musia byť v súlade s podmienkami určenými v KLAZ. Výrobňa musí mať zavedenú vnútropodnikovú kontrolu výroby podľa STN EN 13 108-21, uvedie vzdialenosť výrobne od miesta dodávky a spôsob, akým zabezpečí dodržanie technicko kvalitatívnych parametrov kladených na asfaltovú zmes podľa STN EN a projektovej dokumentácie, nakoľko doprava asfaltovej zmesi nesmie byť dlhšia ako 90 min. V prípade, že úspešný uchádzač nie je vlastníkom výrobne, musí preukázať zmluvný vzťah s výrobňou, ktorá musí mať platné vyhlásenie zhody pre zmesi, ktoré sú definované v PD. Uvedené zmesi musia byť v súlade s podmienkami určenými v KLAZ. Výrobňa musí mať zavedenú vnútropodnikovú kontrolu výroby podľa STN EN 13 108-21. Verejný obstarávateľ požaduje preukázať technológiu, ktorá zaručí, že asfaltové zmesi budú pri kladení dosahovať aspoň min. teploty stanovené STN, EN pre dané materiály.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 54 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 2016-PL-0004
Oznámenia detailne
[2016-PL-0004] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016-PL-0004
Dátum zverejnenia vo vestníku
17. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
161201
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
54