161225 - Rekonštrukcia sociálnych zariadení na oddelení 5B Nemocnice Ružinov
Detaily
ID zákazky
161225
Názov
Rekonštrukcia sociálnych zariadení na oddelení 5B Nemocnice Ružinov
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8698
Hlavný kód CPV
45215130-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
42 651,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
7. 4. 2016 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:20
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Univerzitná nemocnica Bratislava
IČO
31813861
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Ján Mlynarčík
Kontaktný email
 jan.mlynarcikunb.sk
Kontaktný telefón
 +421 248234957
Rozširujúce info
Popis zákazky
Úplná rekonštrukcia sociálnych zariadení (spoločná kúpeľňa, WC ženy, 1 pacientská izba soc. zariadenie, kúpeľňa) na oddelení 5B v Monobloku Nemocnice Ružinov (5. poschodie, časť B Monobloku), situovaných v priestoroch stávajúcich sociálnych zariadení. Predmetom zákazky je dodávka a montáž nových zariaďovacích predmetov, sanity, obkladov a dlažieb vrátane nových napojení na hlavné stúpacie potrubia a miesta pripojenia. Montáž ventilátorov, svietidiel a vypínačov Zároveň je súčasťou dodávky výmena podlahových krytín na spoločnej chodbe oddelenia, dodávka a montáž podláh a podlahových krytín, vrátane súvisiacich prác s dodávkou (odstránenie pôvodnej krytiny, vyrovnanie a príprava podkladu, pokládka krytiny, dokončovacie práce). Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je odvoz a likvidácia stavebného odpadu.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a dokladom o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, dokladom o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Právne vzťahy vyžadované od skupiny dodávateľov, s ktorou sa uzatvorí zmluva: V prípade, ak úspešným uchádzačom bude skupina dodávateľov, verejný obstarávateľ požaduje pred podpisom zmluvy, aby skupina dodávateľov z dôvodu riadneho plnenia zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu v súlade s platnými právnymi predpismi, ktorá bude zaväzovať zmluvné strany, aby ručili spoločne za záväzky voči verejnému obstarávateľovi vzniknuté pri realizácii tohto predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa na ÚVO, na ktorom verejný obstarávateľ bude uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom v rámci tohoto verejného obstarávania. Obhliadka miesta plnenia sa uskutoční dňa 30. 03. 2016 od 10,00 hod.. Stretnutie záujemcov sa uskutoční pred budovou riaditeľstva Univerzitnej nemocnice Bratislava. Osoba zodpovedná za vykonanie obhliadky miesta plnenia je vedúca odboru PTČaS Nemocnice Ružinov, Ing. Alena Mitschová (e-mail: alena.mitschova@ru.unb.sk, tel. č.: +421 918 535334). Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať doručením žiadosti o účasť verejnému obstarávateľovi. V žiadosti uvedú úplný názov a adresu záujemcu, vrátane všetkých kontaktných údajov. Písomnú žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov záujemca doručí elektronicky na mailovú adresu kontaktnej osoby. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje súťažné podklady poskytovať výhradne v elektronickej podobe. Súťažné podklady sú voľné dostupné k stiahnutiu na profile verejného obstarávateľa. Potenciálnych záujemcov zaväzujeme oznámiť svoj záujem, resp. stiahnutie súťažných podkladov verejnému obstarávateľovi, aby mohli byť zapísaný do zoznamu záujemcov pre prípadné vysvetľovanie údajov uvedených vo výzve a v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý nemá v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod alebo ktorého subdodávatelia, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ zároveň neuzavrie zmluvu s uchádzačom, pokiaľ osoby, ktorých finančné zdroje uchádzač využil na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, alebo osoby, ktorých technické a odborné kapacity uchádzač využil na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 55 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk R3-3/028-05/2016
2016 140 Kvalifikačné a dynamické nákupné systémy Koncesné obstarávania R3-3/028-25/2016
Oznámenia detailne
[R3-3/028-05/2016] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
R3-3/028-05/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
161225
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
55
[R3-3/028-25/2016] Koncesné obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Kvalifikačné a dynamické nákupné systémy
Názov 2. podtypu oznámenia
Koncesné obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
R3-3/028-25/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
21. 7. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
S
Kód podtypu oznámenia
K
ID zákazky
161225
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
140