161239 - Rekonštrukcia športového areálu školy, ZŠ Bottova Trnava
Detaily
ID zákazky
161239
Názov
Rekonštrukcia športového areálu školy, ZŠ Bottova Trnava
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4767
Hlavný kód CPV
45212221-1
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
291 606,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
11. 4. 2016 13:30
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:20
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Trnava
IČO
00313114
Mesto
Trnava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Miroslav Lalík, Ing.
Kontaktný email
 miroslav.laliktrnava.sk
Kontaktný telefón
 +421 333236132
Rozširujúce info
Popis zákazky
Rozsah predmetu zmluvy je riešený v projektovej dokumentácii pre realizáciu stavby Rekonštrukcia športového areálu školy, ZŠ Bottova Trnava, spracovanou firmou BESTPROJEKT, zodpovedný projektant Ing. Dušan Krupala (02/2016). Účelom je uskutočniť plánovanú výstavbu moderného športoviska, ktoré v areáli školy doteraz chýba. Uvažovaný umelý povrch ihriska umožní celoročné využívanie pri minimálnych nárokoch na údržbu. V zmysle projektovej dokumentácie spracovanej v 02/2016 bude vybudované multifunkčné ihrisko s bežeckým oválom s 3 dráhami, šprintérskou dráhou a integrovaným sektorom pre skok do diaľky. Povrch multifunkčného ihriska a bežeckého oválu bude z umelého vodopriepustného polypropylénového materiálu. Prepojenie medzi pavilónom telocvične a športovým ihriskom bude pomocou spojovacieho chodníka. Za bránami bude záchytné oplotenie z oceľ. stĺpikov a z tkanej nenasiakavej siete. Súčasťou zákazky sú práce geodetické ako i všetky ostatné súvisiace práce. Práce v zmysle projektovej dokumentácie, ktorá je súčasťou týchto súťažných podkladov a požiadaviek verejného obstarávateľa, musia byť realizované v súlade so špecifickými podmienkami zákona č. 50/76 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení zákona č. 237/2000 Z. z.. Na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci sa vzťahujú špecifické ustanovenia zákona č. 124/2006 Z. z., v znení neskorších predpisov a zmien, ďalej je nutné sa riadiť nariadením vlády č. 392/2006 Z. z. o minimálnych bezpečnostných a zdravotných požiadavkách pri používaní pracovných prostriedkov, nariadením vlády SR č. 396/2006 o minimálnych bezpečnostných a zdravotných požiadavkách na stavenisko. Nutné je dodržať i vyhlášku MŽP č. 453/2000 Z. z., č. 532/2002 Z. z., a ustanovenia zákona č. 254/1998 Z. z..
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie obálok s ponukami, časti Ostatné je neverejné. Na otváraní obálok s ponukami, časti Kritériá sa môžu zúčastniť oprávnení uchádzači, ktorí predložili ponuky a ktorých ponuka nebola vylúčená. Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie. Uchádzač, štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami časti Kritériá preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie. Na otváraní obálok s ponukami časti Kritériá za účasti uchádzačov sa všetkým zúčastneným z predložených ponúk zverejnia názvy alebo obchodné mená, adresy alebo sídla všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, určených verejným obstarávateľom na hodnotenie ponúk.
Doplňujúce informácie
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu zo súťažných ponúk, ak budú v rozpore s finančnými možnosťami verejného obstarávateľa a ak sa zmenia okolnosti, za ktorých bola súťaž vyhlásená. V prípade ak nevyhovie žiadna s ponúk, súťaž bude zrušená. Žiadosť o účasť, respektíve žiadosť o súťažné podklady si záujemca vyžiada zaslaním písomnej žiadosti poštou na adresu Mestský úrad v Trnave, Trhova č. 3, 917 71 Trnava alebo osobne na podateľňu Mestského úradu v Trnave. Súťažné podklady budú zverejnené na stránke www.uvo.gov.sk. Podklady budú poskytnuté osobne kontaktnou osobou alebo budú zaslané poštovou zásielkou. V prípade osobného prevzatia si uchádzač súťažné podklady prevezme v pracovných dňoch v čase 08.30 hod. - 11.30 hod. a 12.30 hod. - 15.30 hod., v piatok vždy do 14.00 hod. po vopred telefonicky dohodnutom termíne s kontaktnou osobou (uvedenej v bode I. 1). Písomná (printová) žiadosť musí obsahovať: kompletné identifikačné údaje záujemcu vrátane poštovej doručovacej adresy, na ktorú sa požaduje súťažné podklady doručiť (korešpodenčnú adresu), názov predmetu zákazky s vestníkovým označením súťaže, meno zodpovedného pracovníka (kontaktnú osobu) vrátane telefónneho čísla a spôsob prevzatia resp. doručenia súťažných podkladov (poštou alebo osobne). V prípade, ak záujemca pošle oskenovanú žiadosť emailom, verejný obstarávateľ požaduje potvrdenie (doručenie) žiadosti prostredníctvom pošty do troch dní odo dňa zaslania žiadosti emailom. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si stiahli súťažné podklady z internetovej stránky profilu verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali ako záujemcovia u verejného obstarávateľa zaslaním mailu na kontaktný mail: miroslav.lalik@trnava.sk. s údajmi: názov zákazky, obchodné meno záujemcu, adresu sídla/miesta podnikania, IČO, kontaktnú osobu (meno, mailový a telefonický kontakt). V prípade, že verejný obstarávateľ nebude poznať identifikačné údaje resp. kontaktné údaje záujemcov, nevie im zabezpečiť doručenie vysvetlení, oznámenie o zmenách a iné informácie, ktoré by mohli mať vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky uchádzača.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- -- -- Terénne úpravy ihrísk
Položky detailne
[1]
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Základná škola na Bottovej ulici v Trnave
Kritéria kvality
--
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
161239
Názov položky
--
Kód CPV
45112723-9
Náklady/cena
--
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Terénne úpravy ihrísk
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 55 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk OIV/5146-2016
Oznámenia detailne
[OIV/5146-2016] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
OIV/5146-2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
161239
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
55