161288 - Futbalové ihrisko- šatne
Detaily
ID zákazky
161288
Názov
Futbalové ihrisko- šatne
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4556
Hlavný kód CPV
45212200-8
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
171 147,22
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
14. 4. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:21
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Štefanov
IČO
00310077
Mesto
Štefanov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Rudolf Polák
Kontaktný email
 obec.stefanovstonline.sk
Kontaktný telefón
 +421 346537132
Rozširujúce info
Popis zákazky
Výstavba šatní , objekt prízemný , bez obytného podkrovia so šikmou strechou. Šatne sú v tvare "L" o celkovej zastavanej ploche 197,5 m2, úžitkovej ploche 161,45 m2, obostavaný priestor 612,25 m2, prípojka vody, kanalizácie, prípojka plynu a prípojka elektro. Predmetom zákazky sú stavebné práce podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer. Podrobná špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk: Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, originálom alebo úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra (fyzická osoba - podnikateľ), resp. výpisu z obchodného registra (právnická osoba - podnikateľ, fyzická osoba - podnikateľ zapísaný v obchodnom registri). Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, originálom alebo úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra, resp. výpisu z obchodného registra a originálom plnej moci uchádzača (alebo jej úradne overenou kópiou) na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady si možno vyžiadať na adrese obec.stefanov@stonline.sk , prípadne stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa . Súťažné podklady budú záujemcovi zaslané e- mailom, na e-mail uvedený v žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 46. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a súťažných odkladoch, sa v tejto súťaži riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude výlučne v slovenskom jazyku a v listinnej podobe. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. Pri poskytnutí informácií elektronickými prostriedkami, napríklad elektronickou poštou, faxom a pod. (ďalej len elektronické prostriedky), ktorými nemožno trvalo zachytiť ich obsah, tieto informácie sa doručia aj v listinnej podobe, najneskôr do 3 dní odo dňa odoslania informácie elektronickými prostriedkami, pri DODRŽANÍ stanovených lehôt. Pri zistení rozdielov medzi obsahom informácie bez trvalého zachytenia obsahu a informácie doručenej v listinnej podobe je rozhodujúca listinná podoba. Uchádzači predložia originály alebo úradne osvedčené kópie dokladov, ktoré sú platné k termínu predloženia ponuky. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzačov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musia byť predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do slovenského jazyka okrem dokladov predložených v českom jazyku v súlade s § 19 ods. 3 zákona č. 25/2006 Z. z.. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad v štátnom jazyku. Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané do 30.06.2016 Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 18 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v znení účinnom do 31. októbra 2015.