161365 - Dodávka parného kotla (Rekonštrukcia technologických častí vykurovacieho systému Nemocnice sv. Cyrila a Metoda)
Detaily
ID zákazky
161365
Názov
Dodávka parného kotla (Rekonštrukcia technologických častí vykurovacieho systému Nemocnice sv. Cyrila a Metoda)
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8698
Hlavný kód CPV
45331110-0
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
328 372,06
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
20. 4. 2016 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:21
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Univerzitná nemocnica Bratislava
IČO
31813861
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Ján Mlynarčík
Kontaktný email
 jan.mlynarcikunb.sk
Kontaktný telefón
 +421 248234957
Rozširujúce info
Popis zákazky
Dodávka plynového parného kotla a príslušenstva, inštalácia v mieste plnenia, vrátane dodávky a inštalácie príslušenstva a súvisiacich technológií, napojenia na príslušné médiá a siete (voda, plyn, para, elektrika, odkal, odluh, komín), spustenia a uvedenia do prevádzky. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je doprava do miesta plnenia, vykonanie nevyhnutných stavebných úprav, odvoz a likvidácia stavebného odpadu, vyhotovenie projektovej dokumentácie skutkového stavu riešenia, dodanie pasportu kotla, vykonanie odpovedajúcich východiskových revízií a skúšok (elektroinštalácie, plynoinštalácie, stavebnej, tlakovej a pod.), vykonanie prvej úradnej skúšky tlakového celku, poučenia a zaškolenia obsluhy.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie obálok s ponukami (častí ponúk označených ako OSTATNÉ) je neverejné. Otváranie obálok s ponukami (častí ponúk označených ako KRITÉRIÁ) sa uskutoční v lehote podľa § 41 ods. 2 a 3 zákona, a to v mieste a čase uvedenom v oznámení doručenom uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Na otváraní časti ponúk, označených ako KRITÉRIÁ môže byť uchádzač zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a dokladom o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, dokladom o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Právne vzťahy vyžadované od skupiny dodávateľov, s ktorou sa uzatvorí zmluva: V prípade, ak úspešným uchádzačom bude skupina dodávateľov, verejný obstarávateľ požaduje pred podpisom zmluvy aby skupina dodávateľov z dôvodu riadneho plnenia zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu v súlade s platnými právnymi predpismi, ktorá bude zaväzovať zmluvné strany, aby ručili spoločne za záväzky voči verejnému obstarávateľovi vzniknuté pri realizácii tohto predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa na ÚVO, na ktorom verejný obstarávateľ bude uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom v rámci tohoto verejného obstarávania. Obhliadka miesta plnenia sa uskutoční dňa 08. 04 a 11. 04. 2016 od 10,00 hod.. Stretnutie záujemcov sa uskutoční pred budovou Energoblok blok J kotolňa, Nemocnica sv. Cyrila a Metoda, Antolská 11, Bratislava. Účasť na obhliadke si je potrebné vopred dohodnúť so zodpovednou osobou verejného obstarávateľa. Osoba zodpovedná za vykonanie obhliadky miesta plnenia je vedúci odboru PTČaS Nemocnice sv. Cyrila a Metoda, Antolská 11, Bratislava - Petržalka, Ing. Marián Vida (e-mail: vida@pe.unb.sk, tel. č.: +421 915 968109) a vedúci tepelného hospodárstva UNB, p. Pavel Kašparec (e-mail: kasparec@nspr.sk, tel. č.: +421 905696834). Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať doručením žiadosti o účasť verejnému obstarávateľovi. V žiadosti uvedú úplný názov a adresu záujemcu, vrátane všetkých kontaktných údajov. Písomnú žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov záujemca doručí elektronicky na mailovú adresu kontaktnej osoby. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje súťažné podklady poskytovať výhradne v elektronickej podobe. Súťažné podklady sú voľné dostupné k stiahnutiu na profile verejného obstarávateľa. Potenciálnych záujemcov zaväzujeme oznámiť svoj záujem, resp. stiahnutie súťažných podkladov verejnému obstarávateľovi, aby mohli byť zapísaný do zoznamu záujemcov pre prípadné vysvetľovanie údajov uvedených vo výzve a v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý nemá v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod alebo ktorého subdodávatelia, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ zároveň neuzavrie zmluvu s uchádzačom, pokiaľ osoby, ktorých finančné zdroje uchádzač využil na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, alebo osoby, ktorých technické a odborné kapacity uchádzač využil na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Dodávka parného kotla (Rekonštrukcia technologických častí vykurovacieho systému Nemocnice sv. Cyrila a Metoda) -- -- Opravy a údržba kotlov
Položky detailne
[1] Dodávka parného kotla (Rekonštrukcia technologických častí vykurovacieho systému Nemocnice sv. Cyrila a Metoda)
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
--
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
161365
Názov položky
Dodávka parného kotla (Rekonštrukcia technologických častí vykurovacieho systému Nemocnice sv. Cyrila a Metoda)
Kód CPV
50531100-7
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Opravy a údržba kotlov
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 61 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania R3-3/018-09/2016
2016 139 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE R3-3/018-53/2016
Oznámenia detailne
[R3-3/018-09/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
R3-3/018-09/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
30. 3. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
161365
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
61
[R3-3/018-53/2016] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
R3-3/018-53/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
20. 7. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
161365
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
139