161432 - Reštaurovanie Novej synagógy / kunsthalle Žilina - Obnova vonkajších a vnútorných podláh, schodíšť, striech a dverí.
Detaily
ID zákazky
161432
Názov
Reštaurovanie Novej synagógy / kunsthalle Žilina - Obnova vonkajších a vnútorných podláh, schodíšť, striech a dverí.
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
9554
Hlavný kód CPV
45212314-0
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
162 500,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
13. 5. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:22
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Truc sphérique
IČO
36143693
Mesto
Žilina
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Eva Hrubošková
Kontaktný email
 eva.hruboskovacentrum.sk
Kontaktný telefón
 +421 905354339
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky Reštaurovanie Novej synagógy / kunsthalle Žilina - obnova vonkajších a vnútorných podláh, schodíšť, striech a dverí sú stavebné a umelecko-remeselné práce na obnove národnej kultúrnej pamiatky - stavbe Nová synagóga prestavba a zmena užívania stavby, konkrétne objekt (časť stavby) Obnova vonkajších a vnútorných podláh, schodíšť, striech a dverí podľa projektovej dokumentácie na realizáciu stavby a jej objektu, ktorú vypracoval generálny projektant Ing.arch Martin Jančok (P-L-U-R-A-L) spolu s ďalšími projektantami-profesistami (Juraj Pečeňanský, Katarína Kyselová, Michal Sirotiak, Ondrej Marko, Ján Daniš, ) podľa stavebného povolenia vydaného Stavebným úradom Mesta Žilina pod číslom 30159/2012-65633/2012-0S-BAB a dotknutých organizácií, podľa platných noriem STN, EN a technických predpisov, podľa Pamiatkového zákona, podľa podkladov a požiadaviek objednávateľa a projektantov, podľa stanovísk, rozhodnutí a požiadaviek Krajského pamiatkového úradu v Žiline, podľa podmienok dohodnutých zmluve o dielo, podľa súťažných podkladov a informácií získaných obhliadkou stavby, podľa výsledkov architektonicko-historických, archívnych a reštaurátorských výskumov a návrhov na reštaurovanie, podľa zmluvného rozpočtu, ktorý určuje druh a rozsah konštrukcií a prác podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktorý je ako príloha neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk bude v súlade s ustanovením § 43 ods. 3 zákona neverejné.
Doplňujúce informácie
1. Súťažné podklady sú záujemcom k dispozícii v profile obstarávateľa na stránke www.uvo.gov.sk . Osoba podľa § 7 ZVO odporúča všetkým záujemcom sledovať zákazku v profile obstarávateľa najvhodnejšie až do termínu na predkladanie ponúk vzhľadom k tomu, že všetky vysvetlenia a zmeny súťažných podkladov a prípadné ďalšie informácie k zákazke, ktoré by mohli mať vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky k tejto súťaži budú zverejňované v profile osoby podľa § 7 ZVO v dokumentácii k príslušnej zákazke. 2. Doklady uchádzačov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musí záujemca predložiť v pôvodnom jazyku a súčasne predložiť preložené do slovenského jazyka (to sa netýka pôvodných dokladov v českom jazyku). 3. V zmysle § 32 ods. 11 zákona môže uchádzač splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá osobe podľa § 7 ZVO úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 zákona v čase a spôsobom, určeným osobou podľa § 7 ZVO v písomnej žiadosti zaslanej úspešnému uchádzačovi. 4. Ak je uchádzač schopný zrealizovať celý predmet zákazky svojimi kapacitami, resp. v subdodávkach, uvedie túto skutočnosť v ponuke, v prílohe zmluvy a uvedie navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok ako podiel plnenia zo zmluvy v EUR v súlade s § 34 ods. 10 ZVO, spolu s čestným prehlásením uchádzača, že každý subdodávateľ uvedený v prílohe zmluvy spĺňa alebo najneskôr v čase plnenia bude spĺňať podmienky účasti podľa § 26 ods. 1 ZVO. Tým nie je dotknutá zodpovednosť úspešného uchádzača alebo uchádzačov za plnenie zmluvy. 5. Osoba podľa § 7 ZVO odporúča záujemcom/uchádzačom obhliadku miesta realizácie prác. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch časť A ods. 15. 6. Uchádzači sú povinní zahrnúť do celkovej ceny rezervu vo výške 5% z ceny. 7. Dodávateľ je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, prácami a službami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti zmluvy na realizáciu projektu a to oprávnenými osobami a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. 8. Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov Finančného mechanizmu EHP, Nórskeho finančného mechanizmu, Program SK05 Ochrana a revitalizácia kultúrneho a prírodného dedičstva, Opatrenie Národné kultúrne pamiatky SR a rozpočtu SR. 9. Lehota viazanosti ponúk bola stanovená na 31.12.2016. V prípade potreby, vyplývajúcej najmä z aplikácie revíznych postupov, si osoba podľa § 7 ZVO vyhradzuje právo primerane predĺžiť lehotu viazanosti ponúk. Predĺženie lehoty viazanosti ponúk oznámi osoba podľa § 7 ZVO formou opravy údajov uvedených v tejto výzve na predkladanie ponúk prostredníctvom vestníka Úradu pre verejné obstarávanie, ako aj vo svojom profile. 10. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením o vyhlásením verejného obstarávania a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona (zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení).
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Reštaurovanie Novej synagógy / kunsthalle Žilina - Obnova vonkajších a vnútorných podláh, schodíšť, striech a dverí. -- -- Budovy mimoriadneho historického alebo architektonického významu
Položky detailne
[1] Reštaurovanie Novej synagógy / kunsthalle Žilina - Obnova vonkajších a vnútorných podláh, schodíšť, striech a dverí.
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Miestom vykonania diela je národná kultúrna pamiatka Nová synagóga, Hurbanova 11, Žilina, parcela 358/1 a 358/2, katastrálne územie Žilina.
Kritéria kvality
--
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
161432
Názov položky
Reštaurovanie Novej synagógy / kunsthalle Žilina - Obnova vonkajších a vnútorných podláh, schodíšť, striech a dverí.
Kód CPV
45212350-4
Náklady/cena
--
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Budovy mimoriadneho historického alebo architektonického významu