161583 - Výbeh vlka európskeho
Detaily
ID zákazky
161583
Názov
Výbeh vlka európskeho
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
723
Hlavný kód CPV
45236220-8
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
150 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
29. 4. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:23
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Zoologická záhrada
IČO
00179710
Mesto
Bratislava - mestská časť Karlova Ves
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
zodpovedná za predmet zákazky: Ing. Miloslava Šavelová, zodpovedná za verejné obstarávanie: Ing. Helena Polónyi
Kontaktný email
 polonyiorangemail.sk
Kontaktný telefón
 +421 265424848
Rozširujúce info
Popis zákazky
Riešené územie sa nachádza na pozemku parc. č.: 2731 k.ú. Karlova Ves, Bratislava v areáli Zoologickej záhrady Bratislava, Mlynská dolina 1. Predmetné územie je kopcovité, obklopené z troch strán jestvujúcou asfaltovou komunikáciou, zo SZ strany susedí s výbehom Zubra európskeho. Celková výmera riešeného územia je cca 0,83 ha. Výstavba je plánovaná na začiatku roku 2016. Hranice riešeného územia je vyznačené na grafickej prílohe. V riešenej lokalite je navrhnutý výbeh vlka európskeho, ktorý by umožnil adekvátne prostredie pre zvieratá. Pri návrhu je potrebné zohľadniť prísne požiadavky na bezpečnosť návštevníkov a tiež ošetrovateľov. Ako podklad slúžila Štúdia návrhu chovného zariadenia pre vlkov, spracovaná Ing. arch. Hanuliakovou, kde boli navrhnuté minimálne požiadavky na bariéru pre vlkov (podľa: Association of ZOOS and aquarism, large canid care manual,2.2 safety and cointaiment).
Informácie o otváraní ponúk
Vzhľadom na to, že sa jedná o zákazku na stavebné práce vo finančnom limite od 30.000.- do 200.000.- €, neuplatňuje sa § 39, a ponuky sa predkladajú v jednej obálke. Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk dokladom totožnosti a výpisom z OR/ŽR. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže dokladom totožnosti, výpisom z OR/ŽR a overeným splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Splnenie podmienok účasti môže uchádzač preukázať čestným vyhlásením podľa § 32 ods. 11 zákona, pričom z uchádzačom predloženého predmetného čestného vyhlásenia musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa všetky podmienky účasti stanovené verejným obstarávateľom uvedené v bode III.1 tejto výzvy ku dňu predkladania ponúk a je schopný túto skutočnosť preukázať. V prípade, že doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá uchádzač so sídlom mimo územia Slovenskej republiky, musí predložiť doklady, ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do slovenského jazyka, okrem dokladov predložených v českom jazyku. V prípade zistenia rozdielov v obsahu dokladov predložených v pôvodnom jazyku a preložených dokladov, je rozhodujúci preklad v slovenskom jazyku. Uvedená možnosť predloženia dokladov v českom jazyku sa však nevzťahuje na obsah ponuky, ktorá musí byť predložená v štátnom (slovenskom) jazyku. Verejný obstarávateľ uprednostňuje elektronickú komunikáciu, pri ktorej zabezpečí stanovenie postupu potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca/uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri vysvetľovaní súťažných podkladov, pri oznámení o vylúčení, pri vysvetľovaní ponuky, pri oznámení o neprijatí ponuky a oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady záujemcom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa v elektronickej forme, kde budú súťažné podklady zverejnené a verejne prístupné. Verejný obstarávateľ však odporúča záujemcom predložiť žiadosť o účasť formou e-mailu, aby bolo možné komunikovať so záujemcami v prípade potreby doplniť alebo vysvetliť súťažné podklady. Žiadosť o účasť musí obsahovať obchodné meno, záujemcu, sídlo, IČO, a kontaktnú osobu (meno, priezvisko, telefón a e-mailovú adresu). Elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri doručení ponúk, zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov, kedy sa vyžaduje listinná forma, a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v stanovených lehotách. Kontaktná mailová adresa: polonyi@orangemail.sk.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 32 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 1/2016/VO
Oznámenia detailne
[1/2016/VO] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
ZMENA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2016/VO
Dátum zverejnenia vo vestníku
14. 2. 2017
ID obstarávateľa
723
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
161583
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O ZMENE ZMLUVY A RÁMCOVEJ DOHODY
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
32