161585 - Výstavba miestnej komunikácie Tichej ul. v obci Zavar
Detaily
ID zákazky
161585
Názov
Výstavba miestnej komunikácie Tichej ul. v obci Zavar
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4773
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Stavebné práce
Celková hodnota bez DPH
133 831,53
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
6. 5. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:23
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Zavar
IČO
00313203
Mesto
Zavar
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Michaela Dobrovodská
Kontaktný email
 dobrovodskavisions.cc
Kontaktný telefón
 +421 907745169
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky výstavba novej miestnej komunikácie v obci Zavar, Tichej ulice. Účelom výstavby je realizácia upokojenej komunikácie, ktorá bude slúžiť len pre potreby prístupu vozidiel, cyklistov a chodcov k RD, ktoré sa vybudujú v priľahlých pozemkoch. Okrem prístupu bude priestor komunikácie maximálne využitý na položenie inžinierskych sietí, ktorými sa tak zabezpečí základná infraštruktúra pre RD. V telese komunikácie bude položená splašková kanalizácia DN300 mm, vodovod DN32 mm, plynovod DN50 mm. Z elektrických sietí bude okrajom cesty položený kábel NN s vývodmi pre jednotlivé RD, verejné osvetlenie ostáva, jeden stožiar VO sa preloží pri ZÚ trasy. Slaboprúdové vedenia položia sa prípojky pre RD.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Komisia overí neporušenosť predloženej ponuky a zverejní obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom, určených verejným obstarávateľom a obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk. Ostatné údaje uvedené v ponuke sa nezverejňujú. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, originálom alebo úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia alebo výpisu zo živnostenského registra (fyzická osoba podnikateľ), resp. výpisu z obchodného registra (právnická osoba podnikateľ, fyzická osoba podnikateľ zapísaný v obchodnom registri). Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
1. Komunikácia verejného obstarávateľa so záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne v slovenskom jazyku a elektronicky e-mailom. Na žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov doručené po termíne uvedenom v bode IV.2.2) tejto Výzvy verejný obstarávateľ nebude reagovať. 2. Súťažné podklady sú na profile verejného obstarávateľa zverejnené bez oddelenej prílohy súťažných podkladov, ktorá obsahuje časti s informáciami alebo dokumentami chránenými podľa zákona, t.j. podklady s opisom predmetu zákazky v podobe projektovej dokumentácie, výkresov, správ a výkazov výmer. 3. Záujemca si vyžiada súťažné podklady zaslaním písomnej žiadosti (poštou, e-mailom) alebo osobne na adrese kontaktného miesta podľa oddielu I Výzvy (Visions Consulting, s.r.o., Štefánikova 23, 917 01 Trnava). Súťažné podklady budú poskytnuté osobne kontaktnou osobou alebo budú zaslané poštovou zásielkou. V prípade osobného prevzatia si uchádzač súťažné podklady prevezme v pracovných dňoch v čase 9.00 hod. - 11.30 hod. a 12.30 hod. - 15.30 hod. po vopred telefonicky dohodnutom termíne s kontaktnou osobou (uvedenej v bode I. Výzvy). 4. Žiadosť o súťažné podklady musí obsahovať: kompletné identifikačné údaje záujemcu vrátane poštovej doručovacej adresy, na ktorú sa požaduje súťažné podklady doručiť (korešpodenčnú adresu), názov predmetu zákazky s vestníkovým označením súťaže, meno zodpovedného pracovníka (kontaktnú osobu) vrátane telefónneho čísla a spôsob prevzatia resp. doručenia súťažných podkladov (poštou alebo osobne). V prípade skupiny za každého člena skupiny samostatne), obchodný názov, adresa sídla uchádzača alebo miesto jeho podnikania, meno, priezvisko a funkcia štatutárneho zástupcu (štatutárnych zástupcov) uchádzača, IČO, IČ DPH, číslo faxu, internetová adresa, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 152 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 6804-WYP
Oznámenia detailne
[6804-WYP] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
6804-WYP
Dátum zverejnenia vo vestníku
8. 8. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
161585
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
152