400282 - Vykonávanie údržby, servisných služieb a odborných prehliadok výťahov
Detaily
ID zákazky
400282
Názov
Vykonávanie údržby, servisných služieb a odborných prehliadok výťahov
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
2181
Hlavný kód CPV
50000000-5
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
73 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
10. 5. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:24
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky
IČO
17336112
Mesto
Nové Zámky
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Darina Kováčová
Kontaktný email
 obstaravanienspnz.sk
Kontaktný telefón
 +421 356912219
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vykonávanie údržby a opravy, servisných služieb a odborných prehliadok výťahov pre Fakultnú nemocnicu s poliklinikou Nové Zámky na obdobie 48 mesiacov.
Informácie o otváraní ponúk
Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Otváranie obálok označených ako "Ostatné" a "Kritériá" je neverejné, nakoľko sa uskutoční elektronická aukcia v zmysle § 43 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní. Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk podľa § 41 zákona č. 25/2006 Z. z. neverejné, údaje podľa § 41 ods. 3 zákona č. 25/2006 Z. z. komisia nezverejňuje a zápisnica podľa § 41 ods. 5 zákona č. 25/2006 Z. z. sa neodosiela.
Doplňujúce informácie
1. Súťažné podklady si záujemcovia vyzdvihnú v profile verejného obstarávateľa, vedenom v súlade s § 113 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní, alebo prostredníctvom systému EVO iba zaregistrovaným záujemcom cez tento systém. 2. Verejná súťaž bude prebiehať elektronickou formou prostredníctvom portálu EVO - úradu pre verejné obstarávanie. Záujemca sa musí pre účasť v tejto zákazke zaregistrovať prostredníctvom systému EVO /www.evo.gov.sk/ a pokračovať ďalej v zmysle usmernení uvedených v systéme EVO a pokynov uvedených v súťažných podkladoch. Vere Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom, ktorého ponuka bola prijatá, v prípade uchádzača, ktorý nemá v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod alebo ktorých subdodávatelia podľa § 45 odseku 10 zákona, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ zároveň nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, pokiaľ osoby podľa § 27 ods. 2, ktorých finančné zdroje uchádzač využil na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, alebo osoby podľa § 28 ods. 2, ktorých technické a odborné kapacity uchádzač využil na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky alebo neprijať ani jednu z predložených ponúk v prípade naplnenia nasledovných podmienok : 1. Ak nastanú okolnosti podľa § 46 ods. 1 písm. a) až d) zákona o verejnom obstarávaní; 2. Ak sa zmenili okolnosti za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie (§ 46 ods.2 zákona o verejnom obstarávaní); 3. V prípade, ak ponuka úspešného uchádzača, alebo všetky ponuky uchádzačov predložené v ponuke uchádzača prevýšia predpokladanú hodnotu zákazky, verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nevybrať ani jednu zo súťažných ponúk a zrušiť postup zadávania predmetu zákazky podľa § 46 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup verejného obstarávania v prípade, ak ani jeden z uchádzačov identifikovaných v zmysle § 45 ods. 9 zákona o verejnom obstarávaní, ktorí sa umiestnili na 1.-3. mieste v poradí, neposkytnú riadnu súčinnosť potrebnú na uzavretie zmluvy. 5. Verejný obstarávateľ upovedomí uchádzačov o zrušení použitého postupu verejného obstarávania s uvedením dôvodu zrušenia a oznámi postup, ktorý použije pri zadávaní zákazky na pôvodný predmet zákazky.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 71 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania PZ1/2016
Oznámenia detailne
[PZ1/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
PM12
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
PZ1/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
13. 4. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
400282
Názov dokumentu
Formulár č. 7 - VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK (podlimitné zákazky)
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
71