400822 - Rekonštrukcia informačného strediska Rybárka Morské oko
Detaily
ID zákazky
400822
Názov
Rekonštrukcia informačného strediska Rybárka Morské oko
Referenčné číslo
1/2016
ID obstarávateľa
976
Hlavný kód CPV
45212312-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
32 500,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
30. 5. 2016 13:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:26
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Štátna ochrana prírody Slovenskej republiky
IČO
17058520
Mesto
Banská Bystrica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Richard Urbanovič
Kontaktný email
 urbanovicpaneuroinvest.sk
Kontaktný telefón
 +421 907924280
Rozširujúce info
Popis zákazky
Jestvujúca stavba terénnej stanice Rybárka je prízemný objekt bez podpivničenia so sedlovou strechou, ktorá slúžila pre pracovníkov na výkon štátneho stavebného dohľadu nad touto chránenou oblasťou. Používanie prístupovej komunikácie k stavbe je len na základe osobitného povolenia MŽP SR. Najbližšie odstavné parkovisko je verejné za hranicou CHKO. Navrhovanou rekonštrukciou jestvujúceho objektu sa vytvoria vhodné podmienky pre informačné centrum. Ktoré v tejto časti CHKO chýba. Stavba svojim charakterom nenarúša jestvujúce okolie zásahom do okolitej prírody a nevyžaduje úpravu ostatných plôch a priestoru okolo stavby. Dispozičné riešenie I.NP zádverie, informačné centrum, schodisko, WC a sklad, Podkrovie chodba a 2 izby, ktoré budú slúžiť na prechodné ubytovanie pracovníkov informačného centra. Technické údaje : úžitková plocha I.NP 53,60 m2, úžitková plocha podkrovia 43,3 m2
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, výpisom z obchodného alebo živnostenského registra. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sa poskytujú výlučne na základe písomnej žiadosti, v ktorej bude uvedená osoba poverená komunikáciou za uchádzača;V prípade osobného prevzatia budú súťažné podklady poskytnuté až po predchádzajúcom dohovore(napr. telefonicky, e-mailom);Uchádzač vypracuje a predloží ponuku listinne;Uchádzač predloží všetky doklady súčasne aj v elektronickej podobe na pamäťovom médiu;V prípade potreby objasniť dokumentáciu, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie elektronicky - prostredníctvom e-mailu,Za včas doručenú požiadavku sa považuje požiadavka o vysvetlenie doručená prostredníctvom e-mailu najneskôr štyri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk;Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, musia odrážať skutočný stav ku dňu predkladania ponúk (platí aj pre doklady v zmysle § 55 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní);Pri vyhodnotení splnenia podmienok účasti Verejný obstarávateľ bude uplatňovať §40 ods. 6. písm. g).
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Rekonštrukcia informačného strediska Rybárka Morské oko -- -- Stavebné práce na objektoch výstavných stredísk
Položky detailne
[1] Rekonštrukcia informačného strediska Rybárka Morské oko
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Remetské Hámre
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
400822
Názov položky
Rekonštrukcia informačného strediska Rybárka Morské oko
Kód CPV
45212312-6
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na objektoch výstavných stredísk