400891 - Rozhľadňa Zadná poľana
Detaily
ID zákazky
400891
Názov
Rozhľadňa Zadná poľana
Referenčné číslo
2/2016
ID obstarávateľa
976
Hlavný kód CPV
45212312-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
72 500,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
6. 6. 2016 13:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:27
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Štátna ochrana prírody Slovenskej republiky
IČO
17058520
Mesto
Banská Bystrica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Richard Urbanovič
Kontaktný email
 urbanovicpaneuroinvest.sk
Kontaktný telefón
 +421 907924280
Rozširujúce info
Popis zákazky
Navrhovaná stavba predstavuje samostatne stojaci objekt solitérnu stavbu. Navrhovaná rozhľadňa veža je navrhnutá na pôdoryse v tvare 8 cípej hviezdy vytvorenej z dvoch štvorcov navzájom oproti sebe potočených o 45 stupňov so spoločným stredom. Absolútny rozmer stavby na pôdoryse je 7120,8 mm, resp. osový rozmer základne štvorca je 5250 mm. Rozhľadňa má 5 nadzemných podlaží, prvé na kóte 0.000 a posledné na kóte 25 200 mm. Prvé nadzemné podlažie je od terénu odsadené cca 400 mm. Absolútna výška strechy rozhľadne je 28 413 mm. Konštrukcia rozhľadne je navrhnutá ako celodrevená dubová /Dub letný, lat. Quercus robur/, resp. môže byť postavená aj agátového dreva /Agát biely, lat. Robinia alba/. Na výstavbu navrhujem použiť na vzduchu vysušené drevo s objemovou hmotnosťou 760 kg/m3. Nosnú konštrukciu tvoria dva základné elementy kocky vytvorené zo stĺpov, vodorovných väzníc v troch vrstvách a vzpier osadených vo všetkých stykoch stĺpov a vodorovných väzníc a vo všetkých smeroch.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, výpisom z obchodného alebo živnostenského registra. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sa poskytujú výlučne na základe písomnej žiadosti, v ktorej bude uvedená osoba poverená komunikáciou za uchádzača;V prípade osobného prevzatia budú súťažné podklady poskytnuté až po predchádzajúcom dohovore(napr. telefonicky, e-mailom);Uchádzač vypracuje a predloží ponuku listinne;Uchádzač predloží všetky doklady súčasne aj v elektronickej podobe na pamäťovom médiu;V prípade potreby objasniť dokumentáciu, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie elektronicky - prostredníctvom e-mailu,Za včas doručenú požiadavku sa považuje požiadavka o vysvetlenie doručená prostredníctvom e-mailu najneskôr štyri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk;Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, musia odrážať skutočný stav ku dňu predkladania ponúk (platí aj pre doklady v zmysle § 55 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní);Pri vyhodnotení splnenia podmienok účasti Verejný obstarávateľ bude uplatňovať §40 ods. 6. písm. g).