401302 - Zberný dvor Zavar
Detaily
ID zákazky
401302
Názov
Zberný dvor Zavar
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4773
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
394 430,69
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
30. 5. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:31
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Zavar
IČO
00313203
Mesto
Zavar
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Michaela Dobrovodská
Kontaktný email
 dobrovodskavisions.cc
Kontaktný telefón
 +421 907745169
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je obstaranie stavby projektu Zberný dvor Zavar, ktorý je zameraný na rozšírenie zberného miesta a následne vyseparovanie zložiek odpadu. Hlavným cieľom projektu je rozvoj odpadového hospodárstva v obci Zavar, prípadne zapojenie ďalších obcí do separovania odpadov.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk časti Ostatné je neverejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie ponúk časti "Kritériá" sa uskutoční v zmysle § 52 zákona o verejnom obstarávaní a bude na ňom umožnená účasť všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného Úradom pre verejné obstarávanie. Odporúčame všetkým záujemcom, ktorí si prevzali súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali u kontaktnej osoby a to zaslaním e-mailu na adresu kontaktnej osoby uvedenej v tejto Výzve v časti I.1) Názov, adresy a kontaktné miesta, ktorého obsahom bude informácia o prevzatí súťažných podkladov, ktorá bude zároveň obsahovať názov, adresu sídla a e-mailový kontakt záujemcu. Vzor registračného textu: V záujme zabezpečenia informovania v procese verejného obstarávania vyhláseného vo vestníku VVO č. ......./2016, zo dňa DD.MM.2016, pod značkou ............, s názvom: "Zberný dvor Zavar" Vám oznamujem, že sme si dňa DD.MM.2016 stiahli z profilu verejného obstarávateľa súťažné podklady k predmetnej zákazke. Zároveň Vás žiadame o zaslanie Výkazov výmer v elektronickej verzii, pre účely vyhotovenia ponuky. Záujemca: Názov, adresa, IČO, telefón, fax, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. Žiadosť o súťažné podklady môže záujemca doručiť v listinnej podobe poštou, kuriérnou službou, alebo osobne na kontaktnú adresu podľa bodu I.1) v slovenskom jazyku v originálnom vyhotovení. Záujemca v žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov uvedie svoje identifikačné údaje: (v prípade skupiny za každého člena skupiny samostatne), obchodný názov, adresa sídla uchádzača alebo miesto jeho podnikania, meno, priezvisko a funkcia štatutárneho zástupcu (štatutárnych zástupcov) uchádzača, IČO, IČ DPH, číslo faxu, internetová adresa, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. Verejný obstarávateľ odporúča využiť vyššie uvedený postup z dôvodu, že ak verejný obstarávateľ nebude poznať identifikačné údaje resp. kontaktné údaje na záujemcov, nevie im zabezpečiť doručenie vysvetlení, zmien a iných informácií, ktoré by mohli mat vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky k tejto zákazke. V prípade, že záujemca získal súťažné podklady od inej fyzickej alebo právnickej osoby alebo si ich prevezme v elektronickej podobe z profilu verejného obstarávateľa bez zaslania registračného textu koná tak na vlastnú zodpovednosť a vlastné riziko.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 64 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 9440 - WYP
Oznámenia detailne
[9440 - WYP] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
9440 - WYP
Dátum zverejnenia vo vestníku
30. 3. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
401302
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
64