401382 - Regionálne centrum zhodnocovania biologicky rozložiteľných odpadov - stavebné práce
Detaily
ID zákazky
401382
Názov
Regionálne centrum zhodnocovania biologicky rozložiteľných odpadov - stavebné práce
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5450
Hlavný kód CPV
45222100-0
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
631 280,56
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
22. 6. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:30
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Bardejov
IČO
00321842
Mesto
Bardejov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Beáta Hromadová
Kontaktný email
 hromadovaeurodotacie.sk
Kontaktný telefón
 +421 415665265
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce na stavbe: Regionálne centrum zhodnocovania BRO Bardejov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk časť OSTATNÉ je neverejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 zákona. Na otváraní ponúk časť KRITÉRIÁ sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku a ich ponuka nebola z hodnotenia vylúčená.
Doplňujúce informácie
1) Súťažné podklady uverejní verejný obstarávateľ v profile vedenom v súlade s § 148 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. O vydanie súťažných podkladov je možné požiadať aj na základe žiadosti doručenej na kontaktné miesto verejného obstarávateľa. 2) Splnenie podmienky účasti možno preukázať predložením jednotného európskeho dokumentu podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní, pričom doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladajú verejnému obstarávateľovi uchádzači v súlade s § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní v lehote 5 prac. dní odo dňa doručenia písomnej výzvy na doručenie dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti, ak verejný obstarávateľ neurčí dlhšiu lehotu. 3) Ponuku záujemca doručí v zalepenej obálke a to tak, že hlavný obal bude označený heslom verejnej súťaže PONUKA - "Regionálne centrum zhodnocovania biologicky rozložiteľných odpadov - stavebné práce" - NEOTVÁRAŤ a súčasťou bude časť s označením PONUKA OSTATNÉ - "Regionálne centrum zhodnocovania biologicky rozložiteľných odpadov - stavebné práce" - NEOTVÁRAŤ. A druhá časť ponuky označená ako PONUKA KRITÉRIA - "Regionálne centrum zhodnocovania biologicky rozložiteľných odpadov - stavebné práce" - NEOTVÁRAŤ poštou, kuriérnou službou alebo osobne na adresu kontaktného miesta verejného obstarávateľa. Na obale musí byť uvedené obchodné meno a sídlo uchádzača. 3) Žiadosti o nápravu doručí záujemca poštou, kuriérnou službou alebo osobne na adresu kontaktného miesta verejného obstarávateľa: Euro Dotácie, a.s., Na Šefranici 1280/8, 010 01 Žilina. 4) Zhotoviteľ sa zaväzuje zhotoviť dielo v lehote 8 mesiacov odo dňa odovzdania a prevzatia staveniska.