401529 - Rekonštrukcia Cesty mládeže v Malackách
Detaily
ID zákazky
401529
Názov
Rekonštrukcia Cesty mládeže v Malackách
Referenčné číslo
1/2016
ID obstarávateľa
4138
Hlavný kód CPV
45233142-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
397 600,28
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
30. 6. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:32
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Malacky
IČO
00304913
Mesto
Malacky
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Eva Sokolová
Kontaktný email
 eva.sokolovamalacky.sk
Kontaktný telefón
 +421 347966157
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je rekonštrukcia a odvodnenie Cesty mládeže v Malackách v úseku od Záhoráckej ulice po Veľkomoravskú ulicu.
Informácie o otváraní ponúk
Účasť na otváraní častí ponúk "Kritériá" je umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Oprávnenou osobou uchádzača je štatutárny orgán uchádzača, ktorý sa preukáže preukazom totožnosti, výpisom z obchodného registra alebo živnostenským listom, alebo poverená osoba, ktorá sa preukáže verejnému obstarávateľovi splnomocnením.
Doplňujúce informácie
1. Pri komunikácii a výmene informácií verejný obstarávateľ postupuje podľa § 187 ods. 8) zákona. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku. 3. V zmysle § 39 zákona, hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom predložením Jednotného európskeho dokumentu - JED. JED vo formáte.pdf - vyplnená Časť I. JED tvorí prílohu č. 3 súťažných podkladov. Uchádzač si vzor formulára JED vo formáte .rtf, umožňujúci jeho priame vypĺňanie, môže stiahnuť z webového sídla ÚVO a údaje uvedené v dokumente vo formáte .pdf, ktoré obsahujú informácie týkajúce sa postupu a identifikácie verejného obstarávateľa, si do neho sám prenesie/prepíše. 4. Všetky doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti musia byť predložené ako originály alebo úradne osvedčené kópie. 5. Verejný obstarávateľ plní všetky povinnosti týkajúce sa zverejňovania dokumentov a informácií o verejnom obstarávaní v profile VO zriadenom na webovom sídle Úradu v elektronickom úložisku ako osobitnej časti Vestníka verejného obstarávania. I napriek povinností, ktoré si bude verejný obstarávateľ plniť pri zverejňovaní informácii a dokumentov v profile VO, verejný obstarávateľ odporúča všetkým uchádzačom/ záujemcom, aby z dôvodu poskytnutia dokumentov v editovateľnom formáte ako je návrh zmluvy o dielo a výkaz výmer podali žiadosť o súťažné podklady na e-mailovú adresu: eva.sokolova@malacky.sk, poštou, alebo osobne. Písomná žiadosť bude obsahovať obchodné meno, sídlo, poštovú adresu záujemcu, predmet zákazky, telefonický a elektronický kontakt na kontaktnú osobu záujemcu, podpis záujemcu. Žiadosť o účasť v elektronickej forme bude prílohou e-mailu vo formáte jpg, pdf a pod.. a prijatie e-mailu od verejného obstarávateľa so súťažnými podkladmi záujemca spätne potvrdí. 6. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady neobmedzene každému záujemcovi v profile verejného obstarávateľa na http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/4138 7. Záujemca môže požiadať o vysvetlenie údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, resp. v súťažných podkladoch na adrese verejného obstarávateľa písomnou formou prostredníctvom pošty, osobného doručenia, resp. prostredníctvom e-mailu, priložením súboru vo formáte pdf, jpg a pod. na adrese eva.sokolova@malacky.sk. Za dostatočne vopred doručenú požiadavku záujemcu o vysvetlenie bude verejný obstarávateľ považovať požiadavku doručenú verejnému obstarávateľovi najneskôr šesť pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. 8. Zábezpeka - verejný obstarávateľ v zmysle § 46 ods. 1 zákona o VO požaduje od uchádzačov zabezpečenie viazanosti ich ponuky zábezpekou. Zábezpeka je poskytnutie bankovej záruky za uchádzača alebo zloženie finančných prostriedkov uchádzačom na účet verejného obstarávateľa v banke v sume 11 000,00 €. Bližšie informácie v súťažných podkladoch.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 235 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 9644-WYP
Oznámenia detailne
[9644-WYP] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
ZMENA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
9644-WYP
Dátum zverejnenia vo vestníku
2. 12. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
401529
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O ZMENE ZMLUVY A RÁMCOVEJ DOHODY
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
235