401827 - Zabezpečenie služby verejné osvetlenie
Detaily
ID zákazky
401827
Názov
Zabezpečenie služby verejné osvetlenie
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5656
Hlavný kód CPV
50232110-4
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
32 957,33
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
7. 7. 2016 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:34
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Ďurďošík
IČO
00324124
Mesto
Ďurďošík
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Oľga Mikulíková
Kontaktný email
 obstarajmkbstav.sk
Kontaktný telefón
 +421 917461135 / 905907438
Rozširujúce info
Popis zákazky
Zabezpečenie správy a kompletnej údržby osvetľovacej sústavy (najmä opravy, údržba, pravidelné revízie, výmena poškodených častí).
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie časti ponúk označených Ostatné je neverejné. Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá" je verejné. Termín a miesto otvárania ponúk verejný obstarávateľ oznamy uchádzačom min. päť pracovné dni pred otváraním ponúk a zverejni v profile verejného obstarávateľa.
Doplňujúce informácie
1.Záujemca nemusí požiadať o súťažné podklady. Súťažné podklady, vrátane všetkých doplnení a odpovedí na dotazy uchádzačov, budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. Uchádzať môže požiadať o súťažné podklady i emailom. Žiadateľ o súťažné podklady uvedie v žiadosti: obchodné meno spoločnosti, adresu spoločnosti, kontaktnú osobu, email kontaktnej osoby, tel. číslo kontaktnej osoby. 2.Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby verejnému obstarávateľovi oznámili, že majú záujem alebo že zvažujú podanie ponuky aj vtedy, ak získali tieto súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa 3.V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie priamo na e-mailovej adrese verejného obstarávateľa. 4.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom, záujemcami a uchádzačmi sa bude uskutočňovať hlavne elektronických prostriedkov bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5.Zmluva sa uzatvára na dobu neurčitú odo dňa ukončenia procesu verejného obstarávania.