401872 - Vykonanie auditu účtovnej závierky SZRB, a.s. za rok 2016
Detaily
ID zákazky
401872
Názov
Vykonanie auditu účtovnej závierky SZRB, a.s. za rok 2016
Referenčné číslo
79.01
ID obstarávateľa
9586
Hlavný kód CPV
79212000-3
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
89 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
18. 7. 2016 14:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:36
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Slovenská záručná a rozvojová banka, a.s.
IČO
00682420
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Vladimír Kocúr
Kontaktný email
 obstaravaniestengl.sk
Kontaktný telefón
 +421 915573749
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa v zmluvnom období poskytnúť verejnému obstarávateľovi a jeho dcérskym spoločnostiam audítorské služby podľa podmienok stanovených v súťažných podkladoch a to za rok končiaci sa 31.decembra 2016.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváranií častí ponúk označených ako "Kritériá" sa môžu v súlade s ustanovením § 52 ods. 3 ZVO zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky a ktorých ponuky neboli vylúčené. Otvárania ponúk sa môže zúčastniť štatutárna osoba alebo splnomocnená osoba uchádzača, ktorá sa preukáže splnomocnením a dokladom preukazujúcim totožnosť.
Doplňujúce informácie
(1) Súťaž sa realizuje ako elektronické verejné obstarávanie cez portál EVO na www.evo.gov.sk. Pre účasť v tejto súťaži je potrebné záujemcom sa prostredníctvom tohto portálu zaregistrovať do súťaže a pokračovať ďalej v zmysle usmernení na portáli EVO pre súťaž alebo v príručke používateľa EVO zverejnenej na portáli EVO. Prístup pre registráciu a následne do zákazky je cez označenie "Verejný obstarávateľ: Slovenská záručná a rozvojová banka, Názov zákazky: Vykonanie auditu individuálnej účtovnej závierky SZRB, a.s. a dcérskych spoločností a konsolidovanej účtovnej závierky SZRB, a.s. za rok 2016 (EVO); č.79.01". (2) Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že pre toto verejné obstarávanie stanovil súťaž a postup, ktorý sa realizuje elektronicky prostredníctvom systému EVO, a preto z uvedeného dôvodu nebude reagovať na písomné žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov (záujemca sa musí zaregistrovať do systému EVO podľa bodu 1). Verejný obstarávateľ nebude poskytovať súťažné podklady v písomnej forme ani elektronickej forme. (3) Uchádzači svoje ponuky budú predkladať iba v papierovej forme nie prostredníctvom systému EVO, ak v súťažných podkladoch nie je stanovené inak. (4) Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom pri registrácii sa do systému EVO uviesť e-mailovú adresu, ktorá bude prístupná pre vybratého zamestnanca záujemcu/uchádzača, pretože na predmetnú e-mailovú adresu bude systém EVO zasielať notifikačné e-maily napr. o doručení vysvetlenia, informáciu o otváraní ponúk, požiadavky na vysvetlenie ponuky a pod. (5) Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením o vyhlásení verejného obstarávania a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. (6) Zábezpeka sa nevyžaduje. (7) Ponuka musí byť predložená v štátnom - slovenskom jazyku. Ak ponuku, návrh, doklad alebo dokument predkladá uchádzač so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musí predložiť tieto doklady v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do štátneho slovenského jazyka. Uvedená podmienka sa nevzťahuje na ponuky, návrhy, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel medzi originálom a prekladom dokladu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Vykonanie auditu účtovnej závierky SZRB, a.s. za rok 2016. -- -- Zákonom predpísané audítorské služby
Položky detailne
[1] Vykonanie auditu účtovnej závierky SZRB, a.s. za rok 2016.
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Bratislava
Kritéria kvality
Áno
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
401872
Názov položky
Vykonanie auditu účtovnej závierky SZRB, a.s. za rok 2016.
Kód CPV
79212300-6
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Zákonom predpísané audítorské služby