401889 - Kultúrno-spoločenské centrum SK-HU (SYNAGÓGA SK-HU)
Detaily
ID zákazky
401889
Názov
Kultúrno-spoločenské centrum SK-HU (SYNAGÓGA SK-HU)
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
2750
Hlavný kód CPV
45212360-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
1 216 800,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
29. 7. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:34
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Bratislavský samosprávny kraj
IČO
36063606
Mesto
Bratislava - mestská časť Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Radoslav Hija
Kontaktný email
 tenderprocess-management.sk
Kontaktný telefón
 +421 254653904
Rozširujúce info
Popis zákazky
Kultúrno-spoločenské centrum SK-HU (SYNAGÓGA SK-HU), /Rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky synagóga v Senci, novostavba infopavilónu a úprava areálu synagógy. Predmetom zákazky je rekonštrukcia budovy synagógy, výstavba infopavilónu, úprava areálu a vonkajšie prípojky inžinierskych sietí. Rekonštrukcia budovy synagógy má za cieľ stavebnú opravu budovy, záchranu jej pamiatkových hodnôt, vytvorenie variabilného priestoru na realizáciu najrozličnejších kultúrnych podujatí a prezentáciu muzeálnej expozície dejín židovskej kultúry. Infopavilón je plánovaná novostavba, v ktorej bude koncentrované technologické, obslužné a celé prevádzkové zázemie. Úprava areálu synagógy spočíva vo vytvorení medzipriestoru medzi objektom synagógy a infopavilónom - átria, s funkčným prepojením na obidva objekty (komorné podujatia v exteriéri). Záhrada za infopavilónom bude slúžiť oddychu (zeleň, lavičky) a bude oplotená systémovým oplotením. V zadnej časti záhrady bude vytvorený sklad záhradnej techniky. Časť záhrady za infopavilónom bude vyplnená konzervovanými archeologickými nálezmi, prezentovanými in situ (zvyšky stavieb tehlového rituálno-obytného komplexu, klenbová tehlová pec, studňa, rituálny kúpeľ mikvé). V samotnej záhrade bude uskutočnená výsadba drevín a kríkov v súlade s Rozhodnutím mesta Senec na výrub drevín zo dňa 12.4.2013 Č.j. 8820/656/2013-Sc,KL. Bližší opis je uvedený v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie časti ponúk Ostatné je neverejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie časti ponúk Kritériá sa uskutoční v termíne podľa § 52 ods. 2 a spôsobom podľa § 52 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Doplňujúce informácie
1. Záujemca si môže prevziať súťažné podklady aj osobne na základe písomnej žiadosti. Osobné prevzatie súťažných podkladov si dohodne telefonicky s kontaktnou osobou uvedenou v bode I.1). Odovzdanie, prevzatie súťažných podkladov sa uskutoční v pracovných dňoch v čase od 8.00h do 15.00h. 2. Za včas doručenú požiadavku záujemcu o vysvetlenie sa považuje požiadavka doručená verejnému obstarávateľovi v listinnej podobe v takej lehote, aby verejný obstarávateľ zabezpečil oznámenie vysvetlení najneskôr tri pracovné dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk v zmysle § 114 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom doručiť žiadosti o vysvetlenie najneskôr do 18.07.2016, aby bolo možné v zákonom stanovenej lehote spracovať a zaslať záujemcom vysvetlenie. 3. Celá ponuka a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom (slovenskom) jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho (slovenského) jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka. 4. Predpokladaná hodnota zákazky uvedená vo Výzve je stanovená ako maximálna. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nepodpísať zmluvu o dielo, ak cenová ponuka úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. 5. Dokumenty, ktoré je povinný verejný obstarávateľ zverejniť podľa § 64 zákona o verejnom obstarávaní budú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa na internetovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 6. Ponuky sa budú predkladať na kontaktné miesto verejného obstarávateľa: PROCESS MANAGEMENT, s.r.o., Gaštanová 13, 811 04 Bratislava. VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE K PODMIENKAM ÚČASTI: Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač môže na preukázanie ekonomického a finančného postavenia podľa bodu III.1.2) využiť finančné zdroje inej osoby v zmysle § 33 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač môže na preukázanie technickej a odbornej spôsobilosti podľa bodu III.1.3) využiť technické a odborné kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa ekonomického a finančného postavenia alebo technickej a odbornej spôsobilosti spoločne. Na prepočet ostatnej meny sa prepočítajú ceny na EUR podľa priemerného ročného kurzu ECB (Európskej centrálnej banky) za príslušný kalendárny rok. Za rok 2016 kurzom ECB ku dňu vyhlásenia oznámenia vo VVO.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 122 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk PM-BSK-0247/16/EO
2017 152 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 0247/16/EO
Oznámenia detailne
[PM-BSK-0247/16/EO] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
PM-BSK-0247/16/EO
Dátum zverejnenia vo vestníku
27. 6. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
401889
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
122
[0247/16/EO] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
0247/16/EO
Dátum zverejnenia vo vestníku
3. 8. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
401889
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
152