402394 - Rekonštrukcia vodárne v Záhrade Bernátovce
Detaily
ID zákazky
402394
Názov
Rekonštrukcia vodárne v Záhrade Bernátovce
Referenčné číslo
01/2016
ID obstarávateľa
2004
Hlavný kód CPV
45232150-8
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
95 119,19
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
8. 9. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:39
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Správa mestskej zelene v Košiciach
IČO
17078202
Mesto
Košice
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Ľudmila Luxová
Kontaktný email
 smszkosice.sk
Kontaktný telefón
 +421 557263409
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác spojených s vybudovaním nového vodného zdroja pre Záhradu Bernátovce z dôvodu nedostatočnej kapacity existujúceho zdroja úžitkovej vody. Stavebné práce budú realizované na základe realizačnej projektovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu týchto súťažných podkladov
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie časti ponúk "Ostatné" bude neverejné. Otváranie časti ponúk "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Oprávnené osoby: uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), resp. splnomocnený zástupca uchádzača.
Doplňujúce informácie
1.Verejný obstarávateľ poskytne prístup k súťažným podkladom ich uverejnením vo svojom profile zriadenom na stránke Úradu pre verejné obstarávanie a na stránke verejného obstarávateľa (podľa bodu I.3 tejto výzvy). Verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom, ktorí si prevzali súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa alebo z internetovej stránky verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali u kontaktnej osoby, a to zaslaním e-mailu na adresu kontaktnej osoby: luxova@smsz.sk kadukova@smsz.sk . V predmetnom e-maile záujemca uvedie tieto informácie: názov a adresu záujemcu, meno kontaktnej osoby a jej telefonický a e-mailový kontakt. 2. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že za včas doručenú požiadavku vysvetlenia údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk alebo v súťažných podkladov sa považuje požiadavka doručená verejnému obstarávateľovi v písomnej forme najneskôr 6 pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Vysvetlenie súťažných podkladov alebo výzvy na predkladanie ponúk zverejní verejný obstarávateľ na svojom profile zriadenom na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie a stránke verejného obstarávateľa. 3. Ponuka uchádzača nesmie prekročiť výšku finančných prostriedkov, ktorú má verejný obstarávateľ určenú na predmet zákazky (t.j. predpokladanú hodnotu zákazky) 4. Verejný obstarávateľ zálohu na plnenie zmluvy neposkytuje 5. V prípade nepredloženia ani jednej ponuky alebo ani jedna z predložených ponúk nevyhovuje požiadavkám určeným verejným obstarávateľom na predmet zákazky, verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 58 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní . 6. Rozhodujúci termín predloženia ponuky prostredníctvom poštovej zásielky je termín doručenia tejto ponuky verejnému obstarávateľovi.