402464 - Dodávka pohrebného vozidla
Detaily
ID zákazky
402464
Názov
Dodávka pohrebného vozidla
Referenčné číslo
943/2016
ID obstarávateľa
7256
Hlavný kód CPV
34100000-8
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
30 255,81
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
16. 8. 2016 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:40
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Technické služby mesta Prešov a.s.
IČO
31718914
Mesto
Prešov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Pavol Kundračík
Kontaktný email
 kundraciktsmp.sk
Kontaktný telefón
 +421 517711708
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je obstaranie - dodávka motorového vozidla s prestavbou na pohrebné vozidlo s výkonom min. 100 kW, nové vozidlo (nejazdené) vrátane dopravy na miesto dodania (plnenia) pre Technické služby mesta Prešov a.s., Bajkalská 33, 080 01 Prešov. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením (plnou mocou) na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
1. Súťažné podklady budú zverejnené v zmysle ZVO. Záujemcovia môžu požiadať o súťažné podklady písomne poštou, príp. prostredníctvom iného doručovateľa na adrese: ORIM - TENDER, s. r. o., 17. novembra 73, 083 01 Sabinov, alebo e-mailom na kontaktnej adrese orimtender@gmail.com. 2. Doklady na splnenie podmienok účasti určené verejným obstarávateľom môže hospodársky subjekt (uchádzač) predbežne nahradiť v zmysle § 39 ZVO jednotným európskym dokumentom. Ostatné ustanovenia § 39 ZVO týmto nie sú dotknuté. Jednotný európsky dokument bude zverejnený v profile verejného obstarávateľa. Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť aj z webového sídla Úradu pre verejné obstarávanie (http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1093/jed-formular.rtf) alebo je možné využiť formulár s vyplnenou hlavičkou, ktorý je samostatnou súčasťou SP. Manuál jednotného európskeho dokumentu je zverejnený na webovom sídle Úradu pre verejné obstarávanie (http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf), ktorý uvádza postup vyplnenia, resp. predkladania jednotného európskeho dokumentu v ponuke. Verejný obstarávateľ požaduje aby bol jednotný európsky dokument ručne podpísaný osobou oprávnenou konať za hospodársky subjekt (záujemcu/uchádzača) alebo riadne splnomocnenou osobou a v písomnej listinnej forme bol súčasťou ponuky. 3. Verejný obstarávateľ požaduje predloženie originálov alebo úradne osvedčených kópií všetkých dokladov uvedených podľa bodu III.1) tejto výzvy. 4. Komunikácia a výmena informácii vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať v zmysle § 187 ods.8 ZVO písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, elektronicky podľa § 20 ods. 1 ZVO alebo ich kombináciou. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý nemá v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod, alebo ktorého subdodávatelia podľa § 56 ods. 16 ZVO, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ zároveň nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, pokiaľ osoby podľa § 34 ods. 3 ZVO, ktorých technické a odborné kapacity uchádzač využil na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Povinnosť mať zapísaných konečných užívateľov výhod v registri konečných užívateľov výhod sa vzťahuje na subdodávateľa, ktorý sa má podieľať na dodaní plnenia v sume najmenej 50 % z hodnoty plnenia, uvedenej v ponuke uchádzača. Táto povinnosť sa vzťahuje na subdodávateľa po celú dobu trvania zmluvy, ktorá je výsledkom postupu verejného obstarávania.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Dodávka pohrebného vozidla -- -- Prestavba motorových vozidiel
Položky detailne
[1] Dodávka pohrebného vozidla
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Technické služby mesta Prešov a.s., Bajkalská 33, 080 01 Prešov.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
402464
Názov položky
Dodávka pohrebného vozidla
Kód CPV
50117100-9
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Prestavba motorových vozidiel
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 148 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 943/2016
Oznámenia detailne
[943/2016] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
943/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
2. 8. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
402464
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
148