402507 - Vývoj softvéru pre evidenciu a vyhodnocovanie údajov a procesov
Detaily
ID zákazky
402507
Názov
Vývoj softvéru pre evidenciu a vyhodnocovanie údajov a procesov
Referenčné číslo
2016/INT/SW
ID obstarávateľa
10741
Hlavný kód CPV
72212422-3
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
315 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
19. 8. 2016 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:40
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Intech Slovakia, s.r.o.
IČO
35698616
Mesto
Bratislava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Ivana Hodošiová
Kontaktný email
 hodosiovaenteris.sk
Kontaktný telefón
 +421 263531231
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vývoj softvéru na mieru pre evidenciu a vyhodnocovanie údajov a procesov spracovania, skladovania a dodávky biomasy. Okrem kvantifikačných údajov je potrebné zhromažďovať údaje identifikačné, vrátane GPS súradníc lokalít, kde je práca vykonávaná, mapového podkladu a fotografií z týchto lokalít. Súčasťou spracovania bude aj prepojenie s umiestnenými web kamerami na týchto miestach za účelom online monitoringu najmä skladov biomasy. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá sa vykoná len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, uchádzačom bude termín oznámený v zákonom stanovenej lehote. Účasť bude umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Doplňujúce informácie
Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov zadávateľa zákazky a súčasne bude spolufinancovaný z prostriedkov EHP/Nórskeho finančného mechanizmu a štátneho rozpočtu SR. . Zákonom sa v rámci tohto verejného obstarávania myslí zákon č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. Všetky postupy tejto súťaže sa riadia ustanoveniami tohto zákona. . Podrobnejšie podmienky súťaže sú uvedené v Súťažných podkladoch.Súťažné podklady sú dostupné odo dňa zverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk, je možné si ich vyžiadať poštou alebo e-mailom, alebo si ich prevziať osobne, v pracovných dňoch medzi 9,00 - 15,00 hod. Kontaktné údaje sú uvedené v prílohe A.I. tejto Výzvy. Žiadosti o súťažné podklady sa môžu predkladať iba v slovenskom alebo českom jazyku. Súťažné podklady budú najneskôr nasledujúci deň po zverejnení tejto Výzvy uverejnené v Profile verejného obstarávateľa, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/10741. Na tejto internetovej adrese budú zverejnené aj všetky vysvetlenia Výzvy na predkladanie ponúk, Súťažných podkladov a podobne. Zadávateľ zákazky preto odporúča uchádzačom sledovať Profil verejného obstarávateľa. . Záujemca môže požiadať o vysvetlenie Výzvy na predkladanie ponúk e-mailom. Kontaktné údaje sú uvedené v prílohe A.I. tejto Výzvy. . Navrhovaná zmluvná cena za poskytnutie služby, uvedená v ponuke uchádzača, musí byť vyjadrená v EUR. Ak v ponuke uchádzač uvedie sumu v inej mene ako EUR (napr. pri preukazovaní podmienok účasti), pre prepočet ceny na EUR je potrebné použiť kurz, platný ku dňu odoslania Výzvy na predkladanie ponúk do Vestníka verejného obstarávania. Relevantný je kurz inej meny zverejnený v príslušný deň Európskou centrálnou bankou. . Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 zákona. Formulár JED-u je dostupný na adrese: http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html. . Ponuky sa budú predkladať v písomnej forme, aplikuje sa listinná forma procesu verejného obstarávania. . Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v súťaži znáša uchádzač v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči zadávateľovi zákazky, a to bez ohľadu na výsledok súťaže. . Zadávateľ zákazky vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. . Zadávateľ zákazky uzavrie zmluvu iba s takým uchádzačom, ktorý má v Registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Bližšie informácie sú uvedené vo Vykladovych stanoviskách Úradu pre verejné obstarávanie č. 7 a 8/2015.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 151 Výzvy na predkladanie ponúk výzva na predkladanie ponúk (tovary) 2016/INT/SW
2017 12 Výzvy na predkladanie ponúk Informácie o výsledku verejného obstarávania 2016/INT/SW/vys
Oznámenia detailne
[2016/INT/SW] výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016/INT/SW
Dátum zverejnenia vo vestníku
5. 8. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
ID zákazky
402507
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
151
[2016/INT/SW/vys] Informácie o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016/INT/SW/vys
Dátum zverejnenia vo vestníku
17. 1. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
IP
ID zákazky
402507
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
12