402673 - Úprava komunikácie a inžinierskych sietí na ul. Výhon, Zavar
Detaily
ID zákazky
402673
Názov
Úprava komunikácie a inžinierskych sietí na ul. Výhon, Zavar
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4773
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
344 814,13
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
12. 9. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:42
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Zavar
IČO
00313203
Mesto
Zavar
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Michaela Dobrovodská
Kontaktný email
 dobrovodskavisions.cc
Kontaktný telefón
 +421 907745169
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je výstavba infraštruktúry pre plánované RD pri jestvujúcej komunikácii - ul. Výhon. Pre výstavbu nových RD je potrebné zriadenie rozvodov inžinierskych sietí na doplnenie chýbajúcej infraštruktúry. Predmetom zákazky je úprava komunikácie, odfrézovanie asfaltových vrstiev v hr. 100-120 mm a po skončení a uložení inž. sietí zjednotenie krytu vozovky položením novej ložnej a obrusnej vrstvy asfaltovej vozovky. Bude potrebné položiť prípojky vodovodov a plynovodov, ako aj splaškovej kanalizácie pre viac ako 20 rodinných domov (nové aj jestvujúce). Predmetom projektu je upraviť vjazdy, t. j. zníženie úrovne alebo zošikmenie obrubníkov pre 20 nových RD. Navrhuje sa aj rozobratie krytu jestvujúceho chodníka zo zámkovej dlažby a v závere výstavby položenie nového krytu zo zámkovej dlažby v trase a na telese terajšieho chodníka. Pre RD sa vytvoria možnosti pripojenia na ul. Výhon navrhujú sa vjazdy šírky 3,50m, v rozsahu (dĺžky) podľa hranice verejného pozemku (cez chodník a zeleň).
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk časti Ostatné je neverejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie ponúk časti "Kritériá" sa uskutoční v zmysle § 52 zákona o verejnom obstarávaní a bude na ňom umožnená účasť všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného Úradom pre verejné obstarávanie. Odporúčame všetkým záujemcom, ktorí si prevzali súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali u kontaktnej osoby a to zaslaním e-mailu na adresu kontaktnej osoby uvedenej v tejto Výzve v časti I.1) Názov, adresy a kontaktné miesta, ktorého obsahom bude informácia o prevzatí súťažných podkladov, ktorá bude zároveň obsahovať názov, adresu sídla a e-mailový kontakt záujemcu. Vzor registračného textu: V záujme zabezpečenia informovania v procese verejného obstarávania vyhláseného vo vestníku VVO č. ......./2016, zo dňa DD.MM.2016, pod značkou ............, s názvom: "Názov zákazky" Vám oznamujem, že sme si dňa DD.MM.2016 stiahli z profilu verejného obstarávateľa súťažné podklady k predmetnej zákazke. Zároveň Vás žiadame o zaslanie Výkazov výmer a Zmluvy o dielo v elektronickej verzii, pre účely vyhotovenia ponuky. Záujemca: Názov, adresa, IČO, telefón, fax, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. Žiadosť o súťažné podklady môže záujemca doručiť v listinnej podobe poštou, kuriérnou službou, alebo osobne na kontaktnú adresu podľa bodu I.1) v slovenskom jazyku v originálnom vyhotovení. Záujemca v žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov uvedie svoje identifikačné údaje: (v prípade skupiny za každého člena skupiny samostatne), obchodný názov, adresa sídla uchádzača alebo miesto jeho podnikania, meno, priezvisko a funkcia štatutárneho zástupcu (štatutárnych zástupcov) uchádzača, IČO, IČ DPH, číslo faxu, internetová adresa, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. Verejný obstarávateľ odporúča využiť vyššie uvedený postup z dôvodu, že ak verejný obstarávateľ nebude poznať identifikačné údaje resp. kontaktné údaje na záujemcov, nevie im zabezpečiť doručenie vysvetlení, zmien a iných informácií, ktoré by mohli mat vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky k tejto zákazke. V prípade, že záujemca získal súťažné podklady od inej fyzickej alebo právnickej osoby alebo si ich prevezme v elektronickej podobe z profilu verejného obstarávateľa bez zaslania registračného textu koná tak na vlastnú zodpovednosť a vlastné riziko.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 48 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 12166 - WYP
Oznámenia detailne
[12166 - WYP] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
12166 - WYP
Dátum zverejnenia vo vestníku
8. 3. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
402673
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
48