403381 - Rozšírenie splaškovej kanalizácie v obci Borša
Detaily
ID zákazky
403381
Názov
Rozšírenie splaškovej kanalizácie v obci Borša
Referenčné číslo
PL-1/2016
ID obstarávateľa
6307
Hlavný kód CPV
45232400-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
28. 10. 2016 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:48
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Borša
IČO
00331341
Mesto
Borša
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Anna Tünde Vargová, starostka obce
Kontaktný email
 obecborsadornet.sk
Kontaktný telefón
 +421 566792213
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác a súvisiacich dodávok, ktorými sa zabezpečí zhotovenie diela v katastri obci Borša v rozsahu: - odkanalizovanie časti obce Borša gravitačnou kanalizáciou s prečerpávacou stanicou ČS č. 5 na stoke BB-3 s následným čistením odpadových vôd na ČOV. - Podrobne uvedené v projektovej dokumentácii a výkazu výmer, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie časti ponúk, označených ako "Ostatné" je neverejné. Na otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá" sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie
Doplňujúce informácie
Pri komunikácii a výmene informácií verejný obstarávateľ postupuje podľa § 187 ods. 8) zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Pre splnenie podmienok účasti verejný obstarávateľ vo výzve na predkladanie ponúk uvádza základné informácie. Minimálnu požadovanú úroveň a podrobnosti k týmto základným informáciám verejný obstarávateľ uvádza v súťažných podkladoch. Pre naplnenie dikcie §§ 114 ods. 6 v spojení s § 114 ods.9 zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ v deň uverejnenia výzvy na predkladanie ponúk vo Vestníku verejného obstarávanie zverejňuje súťažné podklady v profile verejného obstarávateľa na webovom sídle ÚVO (www.uvo.gov.sk;), čím zabezpečuje princíp transparentnosti t. j. že každý hospodársky subjekt má prístup k dokumentom potrebným na preukázanie splnenia podmienok účasti bez obmedzenia. Vzhľadom k tomu, že verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený prístup k súťažným podkladom a ostatným informáciám potrebných na vypracovanie ponuky v profile verejného obstarávateľa na webovom sídle ÚVO (www.uvo.gov.sk;) počas celého procesu verejného obstarávania, týmto odporúča všetkým záujemcom aby vo vlastnom záujme počas celého procesu verejného obstarávania sledovali profil verejného obstarávateľa na uvedenom webovom sídle. Zároveň verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby svoj záujem zúčastniť sa verejného obstarávania oznámili verejnému obstarávateľovi z dôvodu vytvorenia komunikačnej linky za účelom poskytnutia informácie o zverejnení vysvetlenia a iných informácií potrebných na vypracovanie ponuky v profile verejného obstarávateľa na webovom sídle ÚVO s uvedením údajov: Obchodný názov, kontaktná osoba a kontaktná emailová adresa. V zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní môže hospodársky subjekt predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom. Verejný obstarávateľ týmto informuje, že v prípade naplnenia ust. § 116 ods. 1 písm. a), b) alebo d) zák. č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších v zadávaní predmetnej zákazky použije priame rokovacie konanie. Verejný obstarávateľ podľa § 46 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní uvádza, že v zadávaní zákazky vyžaduje zábezpeku vo výške 10 000 Eur. Podmienky pre zloženie zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 67 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania PL-1/2016
Oznámenia detailne
[PL-1/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
PL-1/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
4. 4. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
403381
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
67