403386 - Zabezpečenie tlače a distribúcie kultúrnych poukazov
Detaily
ID zákazky
403386
Názov
Zabezpečenie tlače a distribúcie kultúrnych poukazov
Referenčné číslo
MKSR-10/2016
ID obstarávateľa
8213
Hlavný kód CPV
79824000-6
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
300 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
5. 12. 2016 00:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:53
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky
IČO
00165182
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Jana Petrovičová
Kontaktný email
 jana.petrovicovaculture.gov.sk
Kontaktný telefón
 +421 220482555
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je tlač, personifikácia kultúrneho poukazu a kompletizácia pre distribúciu a dodanie na vopred určené adresy základných a stredných škôl sídliacich v rámci celého územia SR(ďalej len prijímateľov). Predmet zákazky zahŕňa: - tlač hárku kultúrneho poukazu formát 210 mm x 200 mm - personifikácia kultúrnych poukazov na základe databázy a vytvorených podmienok pre tento účel v informačnom systéme Ministerstva kultúry SR Kultúrne poukazy - konečný (výsledný) grafický návrh kultúrneho poukazu a jeho odsúhlasenie verejným obstarávateľom a spracovanie - vyhotovenie finálnej podoby vo vhodnej forme pre tlač (najmä jazyková úprava, grafická úprava) - kompletizácia a balenie vytlačených kultúrnych poukazov podľa určených adries prijímateľov, vrátane sprievodných listov k balíkom a nálepiek s adresami prijímateľov - distribúcia balíkov na vopred určené miesta prijímateľov, doručovateľské (expedičné) a distribučné služby. Podrobnejšie informácie budú uvedené v Súťažných podkladoch
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je neverejné z dôvodu realizácie elektronickej aukcie.
Doplňujúce informácie
Ministerstvo kultúry SR realizuje predmetné verejné obstarávanie prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania ( www.evo.gov.sk ), kde budú záujemcom po úspešnej registrácii sprístupnené súťažné podklady. Pre túto verejnú súťaž verejný obstarávateľ použije systém Elektronického verejného obstarávania len na: -fázu poskytovania súťažných podkladov, doplňujúcich podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie, -fázu vysvetľovania, t. j. elektronického predkladania žiadostí o vysvetlenie požiadaviek uvedených v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov, informatívneho dokumentu alebo inej sprievodnej dokumentácie; resp. poskytnutia súvisiaceho vysvetlenia a žiadosti záujemcov/uchádzačov zo strany verejného obstarávateľa. Pre fázu predkladania ponúk verejný obstarávateľ nepoužije systém Elektronického verejného obstarávania. Uchádzač predloží ponuku v písomnej listinnej podobe v uzavretom obale v zmysle pokynov uvedených v Súťažných podkladoch. 2.Všetky doklady potrebné k splneniu podmienok účasti musia byť uchádzačom predložené ako originály alebo ich úradne osvedčené kópie. Všetky doklady musia byť predložené v slovenskom jazyku. Doklady vydávané v inom než slovenskom jazyku musia byť preložené do slovenského jazyka (okrem jazyka českého) a predložené spolu s originálom alebo jeho úradne osvedčenou kópiou. 3. Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania ak bude mať na základe dôveryhodných informácií dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž 4..Pri prepočte inej meny na menu EUR sa použije kurz Európskej centrálnej banky platný v deň odoslania oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania do vestníka verejného obstarávania. Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako EUR, uchádzač predloží v pôvodnej mene a aj v mene EUR.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- -- -- Doprava balíkov
Položky detailne
[1]
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Ministerstvo kultúry SR, Nám. SNP č.33, Bratislava a ostatné sídlia základných a stredných škôl v rámci celéhoúzemia Slovenskej republiky.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
403386
Názov položky
--
Kód CPV
60161000-4
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Doprava balíkov
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 212 vyhlásenia verejných súťaží vyhlásenie verejnej súťaže (tovary) MKSR-10/2016
Oznámenia detailne
[MKSR-10/2016] vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
MKSR-10/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
1. 11. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
Kód podtypu oznámenia
MST
ID zákazky
403386
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
212