403805 - „Zníženie energetickej náročnosti budovy obecného úradu Marcelová“
Detaily
ID zákazky
403805
Názov
„Zníženie energetickej náročnosti budovy obecného úradu Marcelová“
Referenčné číslo
2/ME/MA
ID obstarávateľa
4287
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
188 744,12
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
31. 10. 2016 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:49
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Marcelová
IČO
00306550
Mesto
Marcelová
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Dagmar Melotíková
Kontaktný email
 dagmar.melotikovagmail.com
Kontaktný telefón
 +421 903520052
Rozširujúce info
Popis zákazky
Daný projekt rieši stavebné úpravy na zníženie energetickej náročnosti budovy Obecného úradu v Marcelovej. Daný pozemok s jestvujúcim objektom sa nachádza v centre obce Marcelová na námestí Slobody, v lokalite spoločensko-komerčných služieb. Daný pozemok, ako aj samotný objekt je prístupný z okolitých komunikácií. Účelom zadania je zlepšenie tepelno-technických vlastností obvodových stien, strechy a otvorových konštrukcií, tým aj zlepšenie energetickej hospodárnosti celej budovy. Existujúce stenové a strešné konštrukcie, resp. okná a vchodové dvere nezodpovedajú súčasným normovým požiadavkám konštrukcii. Cieľom bolo zabezpečiť zvýšenie ich tepelnotechnickej kvality zlepšiť hodnoty tepelných odporov a súčinitele prechodu tepla. Zateplením fasády, stropu a strechy, resp. výmenou vonkajších otvorových konštrukcií sa zvýši technická kvalita objektu a dosiahneme úsporu energie.Nevyhnutnou súčasťou riešenia komfortu budovy Obecného úradu musí byť vybudovanie bezbariérového vstupu na prízemie budovy. Preto súčasťou daného návrhu je osadenie šikmej schodiskovej plošiny pre imobilných ľudí pri vstupe do budovy.
Informácie o otváraní ponúk
Časť ostatné - komisia verejného obstarávateľa Časť kritéria - uchádzači, ktorí predložili ponuku a neboli vylúčený v časti ostatné
Doplňujúce informácie
Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod, alebo ktorých subdodávatelia, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ zároveň nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, pokiaľ osoby podľa § 33 ods. 2, ktorých finančné zdroje uchádzač alebo uchádzači využili na preukázanie finančného a ekonomického postavenia alebo osoby podľa § 34 ods. 3, ktorých technické a odborné kapacity uchádzač alebo uchádzači využili na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. Verejný obstarávateľ môže uzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom alebo uchádzačmi najskôr šestnásty deň odo dňa odoslania informácie o výsledku vyhodnotenia ponúk podľa § 55, ak nebola doručená žiadosť o nápravu, ak žiadosť o nápravu bola doručená po uplynutí lehoty podľa § 164 ods. 3 alebo ak neboli doručené námietky podľa § 170. Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzavretie zmluvy tak, aby mohli byť uzavreté do 10 pracovných dní , ak boli na ich uzavretie písomne vyzvaní. Ak úspešný uchádzač odmietne uzavrieť zmluvu, verejný obstarávateľ môže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorí sa umiestnil ako druhý v poradí. Ak uchádzač, ktorý sa umiestnil ako druhý v poradí odmietne uzavrieť zmluvu, neposkytne verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na ich uzavretie tak, aby mohli byť uzavreté do 10 pracovných dní odo dňa, keď boli na ich uzavretie písomne vyzvaní alebo ak uchádzač alebo uchádzači, ktorí sa umiestnili ako druhí v poradí, ich subdodávatelia a ich osoby podľa § 33 ods. 2 a § 34 ods. 3 nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod verejný obstarávateľ môže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý sa umiestnil ako tretí v poradí. Uchádzač , ktorý sa umiestnil ako tretí v poradí, ich subdodávatelia a ich osoby podľa § 33 ods. 2 a § 34 ods. 3, sú povinní splniť povinnosť zápisu do registra konečných užívateľov výhod zapísať konečných užívateľov výhod a poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť, potrebnú na uzavretie zmluvy tak, aby mohli byť uzavreté do 10 pracovných dní odo dňa, keď boli na ich uzavretie písomne vyzvaní. Povinnosť mať zapísaných konečných užívateľov výhod v registri konečných užívateľov výhod sa vzťahuje na subdodávateľa, ktorý sa má podieľať na dodaní plnenia v sume najmenej 50% z hodnoty plnenia, uvedenej v ponuke uchádzača. Táto povinnosť sa vzťahuje na subdodávateľa po celú dobu trvania zmluvy, ktorá je výsledkom postupu verejného obstarávania. Povinnosť mať zapísaných konečných užívateľov výhod v registri konečných užívateľov výhod sa vzťahuje na každého člena skupiny dodávateľov.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 194 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2/ME/MA
2017 29 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2/ME/2016
Oznámenia detailne
[2/ME/MA] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2/ME/MA
Dátum zverejnenia vo vestníku
6. 10. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
403805
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
194
[2/ME/2016] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2/ME/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 2. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
403805
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
29