404466 - Revitalizácia stromoradia v cestnej zeleni a čiastočná obnova Námestia slobody
Detaily
ID zákazky
404466
Názov
Revitalizácia stromoradia v cestnej zeleni a čiastočná obnova Námestia slobody
Referenčné číslo
MAGS OVO 58695/2016
ID obstarávateľa
6563
Hlavný kód CPV
77300000-3
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
124 683,40
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
23. 12. 2016 09:30
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 14:59
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Hlavné mesto SR Bratislava
IČO
00603481
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Eduard Golis
Kontaktný email
 golisbratislava.sk
Kontaktný telefón
 +421 259356522
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je revitalizácia - výrub a výsadba stromov - stromoradia v cestnej zeleni v áleji pre Úradom vlády SR na Námestí slobody a čiastočná obnova zelene na Námestí slobody.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk bude uskutočnené podľa § 114 ods. 10 zákona.
Doplňujúce informácie
1. Požiadavku uvedenú v oddiele III.2.3 tejto výzvy uchádzač splní uvedením požadovaných údajov vo vzťahu k pracovníkovy zodpovednému za plnenie predmetu zákazky 2. Viazanosť ponuky musí byť zabezpečená zábezpekou podľa § 46 ods. 1 písm. b) zákona v určenej výške 3750 EUR (slovom: tritisícsedemstopäťdesiat eur). Podmienky zloženia, uvoľnenia alebo vrátenia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Ďalšie požiadavky na predkladané dokumenty a spôsob ich predkladania v rámci ponuky sú uvedené v súťažných podkladoch. 4. Postup pri vyžiadaní a poskytnutí súťažných podkladov: Záujemca zadá do internetového vyhľadávača elektronickú adresu www.ezakazky.sk/magistrat, klikne na názov zákazky, potom klikne na "Žiadosť o účasť" a prihlási sa do systému nasledovným spôsobom: - ak už záujemca má v systéme zriadené konto, prihlási sa priamo svojimi prihlasovacími údajmi alebo - ak ešte záujemca nemá zriadené konto v systéme, klikne na "Registrácia" a postupuje podľa pokynov uvedených pre registráciu v systéme priamo na internetovej stránke www.ezakazky.sk, pričom po úspešnom prihlásení si záujemca vygeneruje žiadosť o účasť vo formáte *pdf s časovou pečiatkou, ktorá sa zobrazí v záložke "Dokumenty". Vygenerovanú žiadosť o súťažné podklady záujemca vytlačí, potvrdí štatutárnym zástupcom záujemcu alebo štatutárnym zástupcom záujemcu poverenou osobou spôsobom, ktorý má záujemca uvedený ako spôsob konania menom záujemcu v oficiálnych dokumentoch (podpis/podpisy alebo podpis/podpisy a odtlačok pečiatky) a doručí poštovou zásielkou alebo iným prepravcom listových zásielok alebo osobne verejnému obstarávateľovi do termínu uvedeného v oddiele IV.2.2) tejto výzvy na kontaktnú adresu uvedenú v tejto výzve. 5. O vysvetlenie informácií uvedených v tejto výzve a/alebo v súťažných podkladoch alebo inej doplňujúcej dokumentácii môže záujemca verejného obstarávateľa požiadať dostatočne vopred, najneskôr však šesť pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk spôsobom uvedeným v súťažných podkladoch. 6. Obhliadka miesta plnenia sa neuskutoční vzhľadom k verejnej dostupnosti miesta plnenia zákazky, s tým, že pokiaľ vzniknú na základe individuálnej obhliadky akékoľvek nejasnosti, záujemca využije na ich objasnenie inštitút "Vysvetlenia" podľa § 48 zákona. 7. V relevantných prípadoch bude verejný obstarávateľ postupovať podľa § 116 zákona. 8. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narušajúcu hospodársku súťaž. 9.Realizácia predmetnej zákazky bude uskutočnená za plnej prevádzky MHD. 10. Realizáciu výrubu stromov a ich likvidáciu musí realizovať uchádzač sám bez možnosti využitia subdodávateľov v rámci nespochybniteľného určenia zodpovednosti za výkon realizácie predmetnej časti zákazky z dôvodu realizácie predmetu zákazky v bezprostrednej blízkosti MHD.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2016 240 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE MAGS OVO 58695/2016
2017 1 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk --
Oznámenia detailne
[MAGS OVO 58695/2016] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
MAGS OVO 58695/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 12. 2016
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
404466
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2016
Číslo vestníka
240
[] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
--
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
--
Dátum zverejnenia vo vestníku
2. 1. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
404466
Názov dokumentu
--
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
1