404896 - Medzibrodie nad Oravou. Rozšírenie vodovodu, lokalita Roveň - II. etapa a Rozšírenie kanalizácie, lokalita Roveň
Detaily
ID zákazky
404896
Názov
Medzibrodie nad Oravou. Rozšírenie vodovodu, lokalita Roveň - II. etapa a Rozšírenie kanalizácie, lokalita Roveň
Referenčné číslo
1/2016
ID obstarávateľa
4898
Hlavný kód CPV
45231300-8
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
944 410,33
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
11. 1. 2017 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 15:00
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Medzibrodie nad Oravou
IČO
00314650
Mesto
Medzibrodie nad Oravou
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Michal Janota, starosta obce
Kontaktný email
 otazky.vogmail.com
Kontaktný telefón
 +421 435893309
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebného diela, rozšírenie vodovodu a rozšírenie kanalizácie v obci Medzibrodie nad Oravou a realizácia PD pre stupeň realizačný projekt a projekt skutočného vyhotovenia. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Vyššie uvedená lehota sa týka otvárania časti ponúk označených ako "Ostatné", ktoré je neverejné. Otváranie časti ponúk označených ako "Kritéria"je verejné a jeho termín verejný obstarávateľ oznámi podľa zákona. Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Doplňujúce informácie
1. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať písomne e-mailom na e-mailovej adrese baricova@accelor.sk Súťažné podklady sa poskytujú výlučne v elektronickej forme na e-mailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. 2. Každého záujemcu informujeme, že súťažné podklady sú k dispozícii v profile verejného obstarávateľa a sú prístupné bez obmedzenia. Všetky prípadné opravy a/alebo odpovede na žiadosti o vysvetlenie budú zverejnené tamtiež. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom, t.j. osobou v zmysle § 8 zákona o verejnom obstarávaní a záujemcami/uchádzačmi sa na základe § 187 ods. 8 zákona uskutoční písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, elektronicky alebo kombináciou uvedených spôsobov, pričom pod pojmom elektronicky resp. v elektronickej podobe sa rozumie komunikácia uskutočňovaná prostredníctvom e-mailu. 4. Predmet zákazky bude financovaný po etapách, podľa schopnosti financovania predmetu zákazky verejným obstarávateľom. V prípade, ak verejnému obstarávateľovi nebude schválená príslušná žiadosť o poskytnutie finančných prostriedkov zo zdrojov Environmentálneho fondu na predmet zákazky, tento môže byť financovaný z iných dotačných mechanizmov (iné operačné programy v rámci štrukturálnych fondov EÚ, štátne dotácie, vlastné zdroje a pod.). Zmluva uzavretá týmto postupom verejného obstarávania nadobudne účinnosť až po preukázateľnom pridelení finančných prostriedkov na krytie nákladov na nadobudnutie predmetu zákazky. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Odôvodnenie povahy obstarávaného predmetu zákazky a nerozdelenia zákazky na časti: Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Uchádzač predloží ponuku na celý predmet zákazky. Verejný obstarávateľ nerozdeľuje predmet zákazky, nakoľko dielo je považované za ucelenú jednotku so vzájomnými väzbami, súslednosťou a vyžadovaným postupom, pričom realizácia diela je požadovaná na kľúč. V prípade rozdelenia na časti, separátna realizácia diela od rôznych zhotoviteľov by priniesla verejnému obstarávateľovi celkom zjavne neprimerané ťažkosti, ak nie nemožnosť získať celé stavebné dielo v plne funkčnej zostave, a zároveň by prakticky znemožnilo požadovať od mnohých zhotoviteľov súčinnosť a najmä záručné práva. Na dielo ako na jeden logický funkčný celok sa požaduje jedna záruka. Navyše, samotné súčasti logického celku predmetného diela musia byť bezpodmienečne zhotovené spolu za účelom stopercentnej funkčnosti diela. Rozhodnutie nerozdeliť zákazku na časti má i oporu v metodickom usmernení ÚVO č. 8115-5000/2016 zo dňa 17.05.2016, v zmysle ktorého úrad odporúča verejnému obstarávateľovi požadovaný predmet zákazky zadávať v rámci jedného postupu zadávania zákazky, ak jednotlivé požadované predmety plnenia svojimi charakteristikami a povahou nevyhnutne spolu súvisia.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 218 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 1/2016
Oznámenia detailne
[1/2016] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2016
Dátum zverejnenia vo vestníku
6. 11. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
404896
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
218